Passion for Success 2017 -seminaari | Helsingin Messukeskus 18.-19.3.2017

PASSION FOR SUCCESS 

Success Principles | Helsingin Messukeskus | 18.-19.3.2017

Varmista paikkasi 10-vuotisjuhlaseminaariimme! 

Varmista paikkasi 10-vuotisjuhlaseminaariimme! Seminaarin alkuun on aikaa enää:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

#1 itsensä kehittämisen seminaari Suomessa vuonna 2017 - pääpuhujana Chicken Soup for the Soul & The Success Principles -kirjailija ja Amerikan #1 menestyskouluttaja JACK CANFIELD!

PASSION FOR SUCCESS -SEMINAARISTA SAAT SELKEITÄ VINKKEJÄ ONNISTUMISEEN JA MENESTYMISEEN TYÖSSÄ JA MUUSSA ELÄMÄSSÄ

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi 10-vuotisjuhlaseminaariimme!

Oletpa osallistumassa ensimmäistä kertaa meidän järjestämäämme tai itsensä kehittämiseen liittyvään seminaariin, tämä on oikea paikka. Jos olemme tuttuja jo vuosien varrelta, tämä seminaari on paikka, missä haluamme nähdä sinut.  

Olemme intohimolla vieneet itsensä kehittämistä eteenpäin jo pian kymmenen vuoden ajan Suomessa. Meillä on ollut ilo toimia monien maailman huippupuhujien ja valmentajien, kuten Joseph McClendon III, Bob Proctor, Brian Mayne, Janet Attwood, Deepak Chopra ja Tony Robbins kanssa.

Nyt haluamme järjestää sinulle aivan erityisen viikonlopun, jossa pääpuhujana on todellinen itsensä kehittämisen legenda: Jack Canfield. 

Jackin kirja "The Success Principles" tarjoaa ison määrän konkreettisia ja yksinkertaisia avaimia elämään ja menestymiseen. Tee tästä viikonlopusta yksi ensi vuoden tärkeistä ajankohdista ja tule keräämään parhaat konkreettiset vinkit oman elämäsi muutokseen!

Kun aloitimme toimintamme 10 vuotta sitten, monikaan ei uskonut, että se tulee kannattamaan. Moni oli kyllä siitä innoissaan, mutta kukaan ei uskaltanut sijoittaa siihen. Uskalla Innostua on itsessään tarina onnistumisista vastoinkäymisten keskellä. Me uskomme itsensä kehittämiseen, koska se on auttanut meitä eteenpäin isojenkin haasteiden aikana.

Riippumatta siitä, mikä on taustasi, olemme varmoja, että tämä seminaari voi auttaa sinua elämässäsi eteenpäin.

Kenelle olemme tehneet tämän seminaarin

 • sinulle, joka haluat elämässäsi muutosta tai jollakin tavalla eteenpäin
 • sinulle, joka tarvitset inspiraatiota ja nostetta
 • sinulle, joka tarvitset lisää itsevarmuutta ja rohkeutta
 • itsensä kehittämisestä kiinnostuneelle
 • oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta kiinnostuneelle


Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, työntekijä, opiskelija, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan konkreettista hyötyä.

PUHUJAT

On ilomme tuoda Suomeen ensimmäistä kertaa Suomeen itsensä kehittämisen legenda Jack Canfield. Seminaarimme neljä huippu puhujaa tulee antamaan sinulle konkreettisia vinkkejä elämässäsi onnistumiseen ja menestymiseen.  

Jack Canfield

JACK CANFIELD

Jack Canfield on Amerikan vaikuttavin menestysvalmentaja. 

Hän on luonut menestyneen kirjabrändin Chicken Soup for the Soul® ja toimii johtavassa asemassa Peak Permormance sekä Life Success -yrityksissä. 

Hän on auttanut satojatuhansia ihmisiä kuudessa maanosassa tulemaan multimiljonääreiksi, loistaviksi yritysjohtajiksi, johtaviksi ammattimyyjiksi, menestyneiksi yrittäjiksi sekä huippuluokan urheilijoiksi. 

Menestyksensä ohella he kaikki ovat samaan aikaan onnistuneet luomaan tasapainoisen, täyttävän ja terveellisen elämän tämän upean valmentajan avulla.

 Jack Canfield on esiintynyt yli tuhannessa radio- ja televisio-ohjelmassa, joihin kuuluu muun muassa Oprah, Larry King Live ja the Today Show.

Hän on opettanut toimivia periaatteitaan ja läpimurto-strategioitaan yli 40 vuoden ajan yrityksille, hallituksille sekä yliopistoille yli 30 maassa.

Jack Canfieldillä on Guinnessin ennätys: Seitsemän kirjaa yhtä aikaa New Yorkin Bestseller listalla.

Jack on mukana yhtenä opettajana "Salaisuus", "The Opus", "The Cure", "The Tapping Solution" ja "Yes IS the destination... No is how you get there" -elokuvissa.

Kirja löytyy suomeksi nimellä Kanakeittoa Sielulle. Tämä menestynyt ja satojatuhansia ihmisiä auttanut herrasmies saapuu jakamaan toimiviksi todetut menestyksen periaatteensa ensimmäistä kertaa Suomeen Passion for Success -seminaariimme!  

www.jackcanfield.com

Janet Bray Attwood

JANET ATTWOOD

Toinen The Passion Test -menetelmän luojista, kirjailija ja kansainvälinen puhuja.

Menestyneiden The Passion Test ja Your Hidden Riches -kirjojen kirjoittaja. Janetin erikoisuus on siinä, miten hän osaa auttaa ihmisiä luomaan itselleen intohimoisen elämän.

Hän on pitänyt koulutuksiaan sadoilletuhansille ihmisille ympäri maailman. Hänet on nähty puhumassa mm. Dalai Laman, Sir Richard Bransonin, Stephen Coveyn, Brendon Burchardin, Jack Canfieldin ja Lisa Nicholsin kanssa.

Janet on toinen The Passion Test Certification Program -koulutuksen perustajista. Koulutuksen saaneita fasilitoijia on jo yli 1500 yli 50 maassa. 

Ennen kuin hänestä tuli yksi huippukouluttajistaan alallaan, hän työskenteli markkinointijohtajana Yhdysvaltojen kolmanneksi suurimmalla kirjojen ostajalla nimeltä Books Are Fun

Janet asuu tällä hetkellä Californiassa, Italiassa ja Tanskassa.

www.passiontest.com

Mikko Sjögren

MIKKO SJÖGREN

Valmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja, Varasuunnitelma ohjelmiston kehittäjä ja sijoittaja.

Mikko Sjögren kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90- luvun alussa opintojen ohessa. Hävittyään kahdesti yli puolet rahoistaan osakemarkkinoilla tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi ja auttaa muita pääsemään samaan päämäärään.

Käännekohta tapahtui vuonna 2003, kun hän löysi periaatteet, joilla on mahdollista parantaa oman talouden ja sijoitusten suorituskykyä. Samalla kirkastui, miten löydetään oman talouden heikot lenkit ja miten vaurastumista voidaan nopeuttaa erilaisin vipuvoimin, sekä keinot joilla riskiä voidaan rajata ja varallisuutta suojata. Otettuaan käyttöönsä oppimansa asiat hän osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukauden aikana ja saavutti taloudellisen riippumattomuuden.

Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti.

Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 10000 ihmistä, miten omaa taloutta hoidetaan tehokkaasti ja auttanut heitä taloudelliseen vapauteen johtavalle polulle.

www.varapuu.fi

Ilkka Koppelomäki

ILKKA KOPPELOMÄKI

Itsensä johtamisen valmentaja ja Uskalla Innostua -tiimin perustaja

llkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan ja tavoitteiden toteuttamiseen. 

Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien. 

Ilkka on taustaltaan kilpatriathlonisti ja hän on toiminut yrittäjänä hyvinvoinnin parissa yli kymmenen vuotta. Ilkan missiona on auttaa suomalaisia itsevarmemmiksi ja hyvinvoiviksi oman elämänsä toteuttajiksi. 

Ilkka on kouluttanut ympäri Suomen ja ollut asiantuntijana eri medioissa mielen hallintaan, innostumiseen, itsensä johtamiseen ja oman elämän toteuttamiseen liittyen.

www.uskallainnostua.fi

JACK CANFIELD: Hallitse menestyksen periaatteet

Kuinka pääset sieltä missä olet sinne minne haluat 

Valmistaudu menestyksen vuoteen Amerikan vaikuttavimman menestysvalmentajan Jack Canfieldin kanssa! 

Jack Canfield on erittäin pätevä valmentamaan sinua kohti menestystä. Hän on inspiroiva puhuja, kansainvälisesti noteerattu muutoskouluttaja, suurta suosiota saanut henkilökohtainen valmentaja ja menestyskirjailija. 

Hän on julkaissut yli 250 kirjaa, mukaan lukien New York Times -listan myydyimmän Chicken Soup for the Soul® -kirjasarjan, jota on myyty yli 500 miljoona kappaletta 47:llä kielellä

Menestyksen periaatteiden ymmärtäminen on kuin tietäisit yhdistelmän lukkoon. 

Jos sinulta puuttuu jokin numero tai ne ovat väärässä järjestyksessä, lukko ei aukea. 

Jackin viimeisimpään kirjaan The Success Principles: How to Get From Where You Are to Where You Want to Be—The 10th Anniversary Revised Edition pohjautuvassa nopeatempoisessa seminaarissa opit Jackin tehokkaan menestysjärjestelmän

Järjestelmän avulla saavutat entistä paremman suorituskyvyn sekä menestystä jokaisella elämäsi osa-alueella - urallasi, taloudessasi sekä henkilökohtaisessa elämässäsi. 

Jack Canfield

Opit seminaarissa muun muassa: 

 • Kuinka tuplaat tuloksesi ja vapaa-aikasi alle kolmessa vuodessa.
 • Yksinkertaisen mutta tehokkaan kaavan (T+R=Tu), jonka avulla käsittelet minkä tahansa kokemuksen vastuullisemmin, tehokkaammin ja menestyksekkäämmin.
 • Kuinka kirkastat tarkoituksesi, visiosi ja tavoitteesi. Mukaan lukien uusimman tutkimuksen tavoitteiden asettamisesta ja saavuttamisesta, sekä niiden soveltamisesta omaan elämääsi. 
 • Kuinka muutat tapaa, jolla puhut itsellesi ja muutat rajoittavat uskomuksesi tukemaan menestystäsi. 
 • Kuinka ohjelmoit alitajuntasi vapauttamaan enemmän luovaa ajattelua ja motivaatiota toteuttaaksesi ideoitasi. 
 • Kuinka käytät vetovoiman lakia tehokkaasti nopeuttaaksesi tavoitteidesi saavuttamista. 
 • Kolme yleisintä tapaa, joilla ihmiset sabotoivat menestystään ja kuinka voit välttää ne. 
 • Kuinka pääset eroon epäonnistumisen pelostasi ja ryhdyt toimeen. 
 • Kuinka pääset eroon torjunnan pelostasi ja uskallat pyytää ihmisiltä sitä, mitä haluat ja tarvitset. 
 • Miksi on tärkeää jättäytyä pois valittajien seurasta ja ympäröidä itsesi positiivisilla ja menestysorientoituneilla ihmisillä. 
 • Miksi, milloin ja miten hyödynnät onnistuneesti taisteluparia tai mastermind-ryhmää. 
 • Päivittäiset menestysrutiinit, joita sinun täytyy noudattaa ylläpitääksesi menestystäsi. 


Ja paljon enemmän! 

Seminaarin jälkeen voit kokea uudenlaista itseluottamusta ja sitoutumista kaikilla tasoilla riskien ottamisessa, päätösten tekemisessä, pelkojen ja rajoittavien uskomusten voittamisessa, avunpyytämisessä, tukea antavan tiimin rakentamisessa, tarvittavien askelten ottamisessa kohti menestystä sekä sinnikkyydessä esteiden ja haasteiden edessä. 


MIKKO SJÖGREN: Askelmerkit taloudelliseen aikuistumiseen

Oman talouden hoitaminen kuuluu elämänhallinnan taitoihin.

Mitä paremmin talous on hoidettu, sen paremmassa turvassa ihminen tuntee olevansa. 

Kun matkustajan paikalta siirtyy itse ohjaimiin hallinnan tunne kasvaa. Kun asiat on hoidossa eikä raha näyttele elämässä mörön roolia voi keskittyä elämässä niihin oikeasti tärkeisiin asioihin kuten terveys, ihmissuhteet ja henkilökohtainen kasvu. 

Valitettavan monesti juuri eurojen puute varastaa huomiota näiltä muilta elämän osa-alueilta. 

Taloudellinen menestys tulee useimmiten sivutuotteena muilla elämän osa-alueilla menestymisestä. Ei rahaa rahan takia, vaan siksi, että ilman sitä ei nyky yhteiskunnassa tule toimeen.

Polku taloudelliseen aikuisuuteen, tilanteeseen jossa sinun on taloudellisesti hyvä olla, kulkee 7 askelmerkin kautta.


JANET ATTWOOD: Itsesi rakastaminen

Yksi elämän tärkeimmistä aiheista ja yksi maailman parhaista aiheen opettajista. Janet tulee puhumaan kolmesta tavasta rakastaa itseäsi.


ILKKA KOPPELOMÄKI: Muutoksen työkalut

Matka hodarivaunulta tänne

2007 Ilkka oli töissä kuvan hot dog vaunussa. Hän halusi luoda yrityksen, joka auttaisi ihmisiä löytämään konkreettisia työkaluja elämäänsä. Sellaisia asioita, mitä olisi ollut hienoa oppia jo koulussa. 

Olet ehkä kuullut jonkun sanovan, että ihminen yliarvioi, mitä pystyy tekemään vuodessa ja aliarvioi sen mitä pystyy tekemään 10 vuodessa.

Olipa kyse pienestä tai isosta muutoksesta elämässäsi, se vaatii sitä, että kasvat uudeksi ihmiseksi.

Moni pienikään asia ei välttämättä onnistu siksi, että et ole valmis muuttumaan siihen mitä muutos vaatii.

Muutokset tapahtuvat juuri siinä ajassa, kun sinä olet valmis tekemään niitä.

Iso elämän muutos ei välttämättä vaadi paljon aikaa, jos sinä olet valmis muuttumaan nopeasti.

 • Seminaarissa selviää, mihin sinä haluat suunnata elämääsi.
 • Selvität, mikä erottaa sinut tällä hetkellä siitä tilanteesta missä haluaisit olla.
 • Ymmärrät keneksi sinun tulee kasvaa, jotta pystyt toteuttamaan haluamiasi asioita ja unelmia.

AIKATAULU

Seminaarimme perus- ja GOLD-lipulla kahden kokonaisen päivän viikonloppuseminaari. VIP-lipuilla ohjelma alkaa jo perjantaina. Tarkempi aikataulu seminaarista julkaistaan osallistujille lähempänä seminaaria. Meille on tärkeää järjestää sinulle mahdollimman hyvä seminaarikokemus. Sitäkin tärkeämpää meille on se, että tästä viikonlopusta on konkreettista hyötyä elämääsi. 

Tarkan aikataulun sijaan haluamme varmistaa, että tämä on sinun elämällesi merkittävä viikonloppu. Aikataulu on intensiivinen, joten suosittelemme, että et ota muuta ohjelmaa tähän viikonloppuun, jos se vain on mahdollista.


Perjantai 17.3.2017:

17.30-18.00: VIP Rekisteröinti

18.00-21.00: VIP tilaisuus Tule tapaamaan muita VIP-osallistujia ja tapaa henkilökohtaisesti kaikki seminaarin puhujat, mukaan lukien JACK CANFIELD.

Tul

Lauantai 18.3.2017:

8.00-10.00: Rekisteröinti

9.00-9.45: Success-koulutus (GOLD- & VIP-lipuilla)

10.00-19.00: Ensimmäinen seminaaripäivä

Sunnuntai 19.3.2017:

10.00-18.00: Toinen seminaaripäivä


PAIKKA

Seminaaripaikka:

Helsingin Messukeskus

Messuaukio 1, Helsinki

VIP-TILAISUUS järjestetään 17.3.2017, klo 18-21 (VIP-liput) erillisessä paikassa Helsingissä. Paikka vahvistetaan osallistujille tammikuun aikana.


MAJOITTUMINEN

Holiday Inn Messukeskus - Seminaarihotelli. Hotelli on tällä hetkellä täynnä.

Sokos Hotel Pasila - 95 € / 1HH, 115 € / 2HH. Hinnat sisältävät aamiaisen. Käytäthän varatessasi koodia BPassion for Success. Varaukset 020 1234 600 / sokos.hotels@sok.fi / www.sokoshotels.fi

LIPUT JA HINNAT

Meillä on on ilo kutsua sinut mukaan 10-vuotis juhlaseminaariimme! 

Tämä on yksi merkittävimmistä seminaareista mitä olemme koskaan järjestäneet. Olemme myös tehneet kovasti töitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän hinnan ajoissa ostaville, jotta mahdollisimman monelle on mahdollista osallistua seminaariimme.

Suosittelemme varaamaan lippusi ajoissa (heti tänään), koska suurin osa kansainvälisistä seminaareistamme on myyty loppuun hyvin ajoissa. Edellinen seminaarimme, Wealth Forum 2016, myytiin loppuun jo julkaisupäivänä. Lippuja on tarjolla 1000 kappaletta ja niistä 359 myytiin jo ennakkoon edellisessä seminaarissa. Varmista oma paikkasi tähän vuoden 2017 ykkösseminaariin!

Lippujen hinnat ja kategoriat 

Seminaariin on saatavilla lippuja kolmessa kategoriassa: Peruslippu, GOLD-lippu ja VIP-lippu. Lippujen hinnat ovat nähtävissä alapuolella. Eri lippukategorioilla mahdollistamme sen, että voit valita sinulle sopivan hintaisen lipun.

PERUSLIPPU - Lippu sinulle, joka haluat osallistua huippuseminaariin mahdollisimman pienellä hinnalla. Voit valita vain seminaarilipun tai ottaa mukaan ruuan ja/tai tulkkauksen.

GOLD-LIPPU - Lippu sinulle, joka haluat istua lähellä lavaa ja haluat saada koko seminaarista enemmän irti. Lippuun sisältyy lauantai aamun erillinen Success-koulutus ja lounaat. Lisäpalveluna saat myös tulkkauksen.

VIP-LIPPU - Sinulle, joka haluat parhaan seminaarikokemuksen ja tutustua henkilökohtaisesti puhujiin. Olet VIP-vieraamme ja pidämme sinusta parasta mahdollista huolta koko seminaarin ajan. VIP-lippu sisältää kaiken mahdollisen koko viikonlopun ajan ilman lisämaksuja. Lippuja rajoitetusti - Vain 40 paikkaa!

TULKKAUS - Voit ostaa erillispalveluna simultaanitulkkauksen englannista suomeksi (sisältyy VIP-lippuun). Jack Canfieldin ja Janet Attwoodin osuudet ovat englanniksi. Tulkkauksen hinta on 25 € (sis. alv. 24%). Valitse alapuolelta lippu tulkkauksella tai ilman. Tulkkeina meillä toimivat ammattisimultaanitulkit, joiden kanssa olemme tehneet vuosia yhteistyötä ja he ovat olleet tulkkaamassa meille mm. Joseph McClendon III:n, Bob Proctorin ja Robert Kiyosakin seminaarit.


VIP-lippuun sisältyy kaikki, saat paikan eturivistä ja pääset tapaamaan henkilökohtaisesti puhujat

VIP-paikat edessä

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Mikä on Passion For Success -seminaari ja kenelle se on tarkoitettu?

Passion for Success -seminaari on itsensä kehittämisen seminaari, jossa kuulet neljän huippupuhujan oivalluksia ja ajatuksia. Saat puhujiltamme konkreettisia vinkkejä onnistumiseen ja menestymiseen niin työssä kuin henkilökohtaisessa elämässä. 

Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, työntekijä, opiskelija, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan konkreettista hyötyä elämääsi.

Onko tapahtumassa tulkkaus?

KYLLÄ! Jack Canfieldin sekä Janet Bray Attwoodin osuudet ovat englanniksi, mutta niihin on saatavilla tulkkaus suomeksi. Mikko Sjögren sekä Ilkka Koppelomäki esiintyvät suomeksi. Seminaarin pääkieli on suomi. 

Tulkkaus sisältyy VIP-tason lippuumme automaattisesti. Jos ostat Perus- tai GOLD-lipun, voit ostaa tulkkauksen lipunoston yhteydessä. Tulkkaus maksaa 25 euroa.

Mikäli olet jo ostanut lipun, mutta haluat tulkkauksen, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse: tiimi@uskallainnostua.fi 

Voinko ostaa useamman tarjoushintaisen lipun?

KYLLÄ! Voit ostaa niin monta lippua tarjoushinnalla kuin haluat itsellesi ja ystävillesi.

Saanko seminaari lipun kotiin?

Toimitamme seminaariliput valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen yhteydessä. Emme lähetä erillistä lippua. Saat lunastettua lippusi seminaarin rekisteröinnistä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella.

Pystynkö maksamaan lipun laskulla tai osissa?

KYLLÄ! Sekä Collector, että Klarna tarjoavat laskutusvaihtoehdon verkkokaupassamme (Collector lisää laskutusmaksun 2,95€, ja Klarna 2,50€). Jos haluat maksaa osissa, valitse maksutavaksi joko Collector (kassalla ensimmäisenä nappi, jossa lukee LASKU/OSAMAKSU) tai alempaa napista Klarna-tilin osamaksu. Molemmilla palveluntarjoajilla on omat sopimusehtonsa, jotka voi lukea linkistä ennen hyväksymistä. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen tiimi@uskallainnostua.fi, ja lähettää meille laskutustietosi. Tällöin kuitenkin koko laskun viimeinen eräpäivä tulee olla ennen seminaaria.

Pystynkö vaihtamaan jo ostetun Peruslipun GOLD- tai VIP-lippuun?

Voit päivittää Peruslippusi GOLD- tai VIP-lippuun, niin kauan kun lippuja on jäljellä. Lipun päivittäminen onnistuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: tiimi@uskallainnostua.fi

Entä jos en pääsekään seminaariin?

On tietysti harmillista, jos et pääsekään mukaan. Lipuillamme on 14 päivän palautusoikeus. Sen jälkeen lippuja ei voi peruuttaa ja niistä ei saa rahoja takaisin. Näin varmistamme tapahtumiemme toteutumisen. Voit kuitenkin antaa tai myydä lippusi eteenpäin, niin sijoituksesi ei mene hukkaan. Ilmoita uudesta lipun haltijasta meille osoitteeseen tiimi@uskallainnostua.fi. Kerro mistä tapahtumasta on kyse ja kuka tulee lipullasi (nimi, puhelin, sähköposti).

Miten ruokailu on hoidettu?

Seminaariruokailu järjestetään Messukeskuksen ravintolassa. Lounas sisältyy GOLD- ja VIP-lippuihin seminaarin molempina päivinä. 

Lounas ei sisälly Peruslippuun, mutta halutessasi voit ostaa ruokalipun erikseen lipunoston yhteydessä. Lounaan saa maksettua myös paikan päällä.

Miten tapahtumaan pukeudutaan?

Tähän seminaariin ei ole erityistä pukeutumiskoodia. Koska seminaari on pitkä ja intensiivinen ja sen päällimmäinen tarkoitus on olla hyödyksi sinulle, suosittelemme pukeutumaan itsellesi mukaviin vaatteisiin.

Huomioi myös, että usein isot tilat ovat voimakkaasti ilmastoituja ja sinulla voi olla päivän aikana hetkiä, jolloin on kuuma tai viileä. Siksi on hyvä olla jokin vaate, jonka voit tarvittaessa ottaa pois tai laittaa takaisin päälle.

Mitä VIP-iltaan kuuluu?

VIP-tilaisuutemme on suunniteltu vapaamuotoiseksi tilaisuudeksi, jossa pääset tutustumaan muihin osallistujiin ja seminaarin puhujiin. VIP-asiakkaita on pieni ryhmä ja siksi tämä on hyvin ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan seminaarin puhujiin henkilökohtaisesti.

Tilaisuudessa on syötävää ja juotavaa. Tilaisuuteen ei ole erillistä pukukoodia, voit pukeutua niin kuin haluat itseäsi parhaiten edustaa.

Mitä, jos en pidäkään seminaarista?

Seminaarilipuissamme on tyytyväisyystakuu. Jos koet seminaarin jälkeen, että olet ollut täysin väärässä paikassa, palautamme sinulle meille maksamasi summan. Lue tarkemmin lippuehtomme.

TÄMÄN SEMINAARIN TOTEUTTAJAT

Passion for Success -seminaarin järjestää Uskalla Innostua ja Valmennushtiö Varapuu. Olemme tehneet yhteistyötä 10 vuoden ajan ja nyt on aika juhlia yhteistä matkaa sinun kanssasi.

TAPAHTUMASSA MUKANA