Passion for Success -seminaari - Helsinki 23.-24.3.2019

OSTA LIPPUSI 30.9.2018 MENNESSÄ - Saat välittömästi nämä 4 upeaa bonusta: 

 • Videotallenteet Passion for Success 2017: Ilkka Koppelomäen & Mikko Sjögrenin puheenvuorot
 • Äänikirja: Napoleon Hill - Ajattele oikein, menesty
 • E-kirja: Mikko Sjögren - Tunne taloutesi - tunnetaloutesi
 • Videotallenteet Passion for Success 2018: Ilkka Koppelomäen & Mikko Sjögrenin puheenvuorot  

Tarjous voimassa...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

PASSION FOR SUCCESS 2019

OSAA - KASVA - JAKSA - VAURASTU

Seminaarista saat selkeitä vinkkejä onnistumiseen ja menestymiseen työssä ja muussa elämässä!

PASSION FOR SUCCESS 2019

"Ainutlaatuinen paikka Suomessa kasvaa ihmisenä ja kehittää ajatusmaailmaa hienojen ihmisten ympäröimänä." -Petri  

Oletpa osallistumassa ensimmäistä kertaa meidän järjestämäämme tai itsensä kehittämiseen liittyvään seminaariin, tämä on oikea paikka. Jos olemme tuttuja jo vuosien varrelta, tämä seminaari on paikka, missä haluamme nähdä sinut.  

Miksi juuri sinun kannattaa osallistua?

Passion for Success -seminaari tarjoaa ison määrän konkreettisia ja yksinkertaisia avaimia elämään ja onnistumiseen, joita voit hyödyntää omassa arjessasi välittömästi.  

Seminaarin puhujat ovat tekijöitä, jotka tekevät itse niitä asioita, joista he tulevat seminaarissa puhumaan. He ovat itse kokeilleet näitä asioita käytännössä ja nähneet niiden toimivuuden.  

Tästä seminaarista et tule saamaan ainoastaan inspiroitunutta ja hyvää fiilistä vaan lisäksi puhdasta konkretiaa!  

Tee tästä viikonlopusta yksi vuoden tärkeistä ajankohdista ja tule keräämään parhaat konkreettiset vinkit omaan elämääsi!  

Kun aloitimme toimintamme 10 vuotta sitten, monikaan ei uskonut, että se tulee kannattamaan. Moni oli kyllä siitä innoissaan, mutta kukaan ei uskaltanut sijoittaa siihen. Uskalla Innostua on itsessään tarina onnistumisista vastoinkäymisten keskellä. 

Me uskomme itsensä kehittämiseen, koska se on auttanut meitä eteenpäin isojenkin haasteiden aikana.  

Riippumatta siitä, mikä on taustasi, olemme varmoja, että tämä seminaari voi auttaa sinua elämässäsi eteenpäin.  


Tämä seminaari on sinulle, jos:  

 • Haluat elämässäsi muutosta tai jollakin tavalla eteenpäin
 • Tarvitset inspiraatiota ja nostetta
 • Kaipaat lisää motivaatiota
 • Tarvitset lisää itsevarmuutta ja rohkeutta
 • Olet kiinnostunut henkisen suorituskyvyn parantamisesta
 • Olet kiinnostunut itsensä kehittämisestä 
 • Olet kiinnostunut oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta  

Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, työntekijä, opiskelija, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan sinulle konkreettista hyötyä.


Lue lisää sisällöstä ja puhujista alempaa!


Osallistumalla varmistat onnistumisesi!

MITÄ OSALLISTUJAT SANOIVAT EDELLISISTÄ PASSION FOR SUCCESS -SEMINAAREISTA... 

Passion for Success -seminaari on järjestetty jo kolme kertaa, edellisen kerran maaliskuussa 2018.

Vakiopuhujiemme Ilkka Koppelomäen ja Mikko Sjögrenin lisäksi lavalla on nähty... 2016: Janet Bray Attwood 2017: Jack Canfield ja Janet Bray Attwood 2018: Anders Haglund ja Harri Gustafsberg

Passion for Success 2018 -seminaarissa oli yli 750 osallistujaa hakemassa uusia oppeja omalle menestyksen polulleen.


"Kyllä tällainen seminaari olisi hyvä ihan kenelle tahansa, sillä pysähtyminen oman itsensä äärellä on todella tärkeää. Täällä on aikaa pysähtyä, lisäksi saa vielä hyviä vinkkejä kuinka se kannattaisi tehdä ja miten pääsee lähemmäs sitä omaa, itsensä näköistä elämää."


"Äärimmäisen hyvin toimiva kokonaisuus, erilaisia puhujia ja hyvää mielen virkistämistä!"

"Yksi elämäni siisteimmistä viikonlopuista! Nuorienkin kannattaisi ehdottomasti osallistua." 


"Viikonlopussa oli aivan mieletön energia! Aivan mieletön fiilis! Itkua, naurua, tunteita ja mielettömiä tyyppejä. Puhujat olivat kaikki huippuja ja sopivan erilaisia. Kiitos! Ja ehdoton suositus!"  

"Mieletön kokemus, tunteita laidasta laitaan, isoja oivalluksia, innostusta ja inspiraatiota! Joka euron arvoinen tapahtuma!"

"Jos Passion for Success-seminaariin lähdet tietyn odotuksin, ole valmis siihen, että ne YLITTYVÄT heittämällä. Järjestelyt ovat mutkattomia, puhujat LOISTAVIA ja inspiroivia, aidosti lämpimiä ihmisiä jotka välittävät siitä miten jatkat tämänkin jälkeen. 

Sain vahvuutta unelmieni tavoitteluun, konkreettisia keinoja ja tunne-elämyskään ei jättänyt kylmäksi. Kiitos Kiitos Kiitos huipusta viikonlopusta" <3

- Hannele

"Uskalla innostua tapahtumat ovat arjen pölyn putsausta mielestä. Kirkastavat ajatuksia, saavat hymyn kasvoille ja näyttävät että unelmat ovat tavoiteltavissa. Ja mitä parasta, täällä tapaa muita positiivisia ihmisiä joilla on unelmia ja tekevät jotain elämällään.

Passion for success-seminaari oli kuin keväinen ikkunanpesu mielelle. Tarpeellinen ja kaiken lisäksi hauska." 

- Annika

"Aivan huipputapahtuma! Ilkka ja Mikko ovat superinnostavia ja saavat ihmisiä muuttamaan toimintaansa positiiviseen suuntaan, iso kiitos molemmille!" 

- Satu


"Ainutlaatuinen paikka Suomessa kasvaa ihmisenä ja kehittää ajatusmaailmaa hienojen ihmisten ympäröimänä. Jos haluat saavuttaa tavoitteesi, aloita matka laadukkaasta valmennuksesta!" 

-Petri

Tule mukaan vuonna 2019!

OSTA LIPPUSI 30.9.2018 MENNESSÄ - Saat välittömästi nämä 4 upeaa bonusta:

 •  Videotallenteet Passion for Success 2017: Ilkka Koppelomäen & Mikko Sjögrenin puheenvuorot
 • Äänikirja: Napoleon Hill - Ajattele oikein, menesty
 • E-kirja: Mikko Sjögren - Tunne taloutesi - tunnetaloutesi
 • Videotallenteet Passion for Success 2018: Ilkka Koppelomäen & Mikko Sjögrenin puheenvuorot  

Tarjous voimassa...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

ILKKA KOPPELOMÄKI 

Itsensä johtamisen valmentaja ja Uskalla Innostua -tiimin perustaja

Ilkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan ja tavoitteiden toteuttamiseen.

Inspiroinut tuhansia suomalaisia

Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien.

Ilkka on taustaltaan kilpatriathlonisti ja hän on toiminut yrittäjänä hyvinvoinnin parissa yli kymmenen vuotta. Ilkan missiona on auttaa suomalaisia itsevarmemmiksi ja hyvinvoiviksi oman elämänsä toteuttajiksi.  

Itsensäjohtamisen asiantuntija

Ilkka on kouluttanut ympäri Suomen ja ollut asiantuntijana eri medioissa mielen hallintaan, innostumiseen, itsensä johtamiseen ja oman elämän toteuttamiseen liittyen.  

www.uskallainnostua.fi


MIKKO SJÖGREN

Valmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja, Varasuunnitelma ohjelmiston kehittäjä ja sijoittaja

Mikko Sjögren kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90-luvun alussa opintojen ohessa. Hävittyään kahdesti yli puolet rahoistaan osakemarkkinoilla tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi ja auttaa muita pääsemään samaan päämäärään.

Taloudellisesti riippumattomaksi 18 kuukaudessa 

Käännekohta tapahtui vuonna 2003, kun hän löysi periaatteet, joilla on mahdollista parantaa oman talouden ja sijoitusten suorituskykyä. Samalla kirkastui miten löydetään oman talouden heikot lenkit ja miten vaurastumista voidaan nopeuttaa erilaisin vipuvoimin, sekä keinot joilla riskiä voidaan rajata ja varallisuutta suojata. Otettuaan käyttöönsä oppimansa asiat hän osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukauden aikana ja saavutti taloudellisen riippumattomuuden.

Yksinkertaistamisen mestari

Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 20 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.

www.varapuu.fi


ANNA PERHO

Valmentaja, kirjailija (kirjoja myyty yli 15 000 kpl), toimittaja

Anna Perho on toiminut 25 vuotta media-alan yrittäjänä, ja vuodesta 2010 lähtien inspiraatiopuhujana ja valmentajana. 

Auttaa näkemään mahdollisuuksia

”Ydinteemojani ovat ajanhallinta, konfliktinratkaisutaidot ja pärjääminen muutoksessa. Valmentajana tärkein tehtäväni on auttaa asiakkaitani näkemään mahdollisuuksia siellä missä he eivät itse niitä vielä huomaa. Toivo ei poista ongelmia, mutta vie niiltä vaikutusvallan.”

Anna on suorittanut master-tason opinnot ratkaisukeskeisessä valmennuksessa Lyhytterapiainstituutissa. Lisäksi hänellä on Peili-valmentajan pätevyys ja 5Behaviors-sertifikaatti. Hän hyödyntää valmennuksissaan myös ACT-terapian malleja. 

Suosittu selfhelp-kirjailija

Anna on kirjoittanut useita selfhelp-kirjoja, joita on myyty yhteensä reilut 15 000 kappaletta. Tuorein kirjoista on ajanhallintaa käsittelevä Antisäätäjä - Fiksun ajankäyttäjän opas. Kirjaa saa ostaa seminaarista erikoishintaan.

www.annaperho.fi  


JONI JAAKKOLA

Hyvinvointialan yrittäjä, työhyvinvointivalmentaja, sosiaalisen median moniottelija

Joni Jaakkola on hyvinvointialan moniottelija, joka niittää suosiota valmennusliiketoimintansa, luentojensa ja oivaltavan ja ihmisläheisen lähestymistapansa kautta myös sosiaalisessa mediassa. 

Vaimonsa Kaisa Jaakkolan kanssa yhdessä luotsaama Optimal Performance -valmennusyritys on vuosien saatossa jakanut valmennustietoutta kymmenille tuhansille suomalaisille. 

Valmennusfilosofia tiivistettynä kirjaksi

Jonin tuloksekas mutta ihmisläheinen valmennusfilosofia ja tapa suhtautua elämään tiivistyi yksien kansien väliin kesällä 2017 Tammen julkaiseman Väkevä elämä -kirjan myötä.

Saman henkisiä suosittuja kolumneja Joni on kirjoittanut Ilmarisen ja OP:n sivuille sekä useisiin eri liikunta-alan julkaisuihin sekä ollut useasti haastateltavana ja asiantuntijana päivälehtien artikkeleissa.

Halu edistää laadukkaampaa tekemistä

Jonin suuri unelma on olla hyvinvointialan Esa Saarinen: puhua niin, että syntyy parempaa ajattelua ja laadukkaampaa tekemistä.

Huumori, rohkeus heittää itsensä peliin, kokonaisvaltainen lähestymistapa hyvinvointiin sekä valmennuskokemuksen kautta rakentunut kyky asettua toisen ihmisen asemaan ei jätä kylmäksi!

www.optimalperformance.fi


YLLÄTYSPUHUJA!

Viimeinen puhuja julkaistaan myöhemmin

VIP-JATKOPÄIVÄ 25.5.2019  

Passion for Success 2019 -seminaarin virallisen seminaariviikonlopun (23.-24.3.) lisäksi VIP-osallistujat pääsevät jatkamaan matkaansa kahden kuukauden kuluttua VIP-jatkopäivässä (25.5.) 

SEMINAARIN VIP-PÄIVÄ MUUTTAA PUHEET TEOIKSI!  

Ilkka Koppelomäki
Mikko Sjögren

Seminaarin VIP-osiossa syvennymme seminaarin aiheisiin ja varmistamme, että opitut asiat on saadaan vietyä käytäntöön.

VIP-päivässä Ilkka Koppelomäki ja Mikko Sjögren varmistavat edistymisesi.  

VIP-OSIOSSA...

 • Jokainen puheenvuoro viedään käytäntöön harjoituksissa, jotka tehdään yksin, pareittain ja ryhmissä 
 • Osallistujien määrä on rajoitettu 
 • Luomme ryhmiä, joissa luot tuloksia yhdessä muiden kanssa 
 • Puhujien tehtävä on auttaa sinua viemään testatut ja toimivat mallit käytäntöön  
 • Puhujat ja valmentajat ovat sivuroolissa ja pääroolissa olet sinä 
 • VIP-päivän aikana luot selkeän toimintasuunnitelman ja harjoittelet toimenpiteitä muutoksen aikaansaamiseksi
 • Olet ”tilivelvollinen” ryhmäsi jäsenille ja varmistat ja hienosäädät etenemistäsi 

AIKATAULU & PAIKKA

Meille on tärkeää järjestää sinulle mahdollimman hyvä seminaarikokemus. Sitäkin tärkeämpää meille on se, että tästä viikonlopusta on konkreettista hyötyä elämääsi. 

Tarkan aikataulun sijaan haluamme varmistaa, että tämä on sinun elämällesi merkittävä viikonloppu. Aikataulu on intensiivinen, joten suosittelemme, että et ota muuta ohjelmaa tähän viikonloppuun, jos se vain on mahdollista.

Pääseminaari on kaikille avoin, VIP-päivä on VIP-lipun ostaneille tarkoitettu jatkopäivä.

Passion for Success 23.-24.3.2019

Paikka

KULTTUURITALO Sturenkatu 4, Helsinki

Aikataulu

LA 23.3.

Rekisteröinti

10 - 18: Seminaari


SU 24.3.

10 - 18: SeminaariVIP 25.5.2019

Paikka

HELSINKI Tarkempi paikka selviää myöhemmin

Aikataulu

LA 25.5.

Rekisteröinti

10 - 18: Seminaari

Ilkka Koppelomäki ja Mikko Sjögren varmistavat, että olet siirtynyt tavoitteissasi eteenpäin."Täällä on aikaa pysähtyä, lisäksi saa vielä hyviä vinkkejä kuinka se kannattaisi tehdä ja miten pääsee lähemmäs sitä omaa, itsensä näköistä elämää."

OSTA LIPPUSI 30.9.2018 MENNESSÄ - Saat välittömästi nämä 4 upeaa bonusta: 

 • Videotallenteet Passion for Success 2017: Ilkka Koppelomäen & Mikko Sjögrenin puheenvuorot
 • Äänikirja: Napoleon Hill - Ajattele oikein, menesty
 • E-kirja: Mikko Sjögren - Tunne taloutesi - tunnetaloutesi
 • Videotallenteet Passion for Success 2018: Ilkka Koppelomäen & Mikko Sjögrenin puheenvuorot  

Tarjous voimassa...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

LIPUT - VALITSE SINULLE SOPIVIN!

Passion for Success 2019 -seminaariin on kolmentyyppisiä lippuja: SILVER-, GOLD- JA VIP-lippuja. Voit ostaa SILVER- TAI GOLD-lipun pääseminaariviikonlopulle tai VIP-lipun, jolla pääset osallistumaan myös seminaarin VIP-päivään. Huomaathan, että VIP-lippuja on tarjolla rajattu määrä.  

Kaikkiin lippuihin voi ostaa tulkkauksen erikseen. Katso lippuvaihtoehdot tarkempine kuvauksineen alta. Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät täältä.  

Ennen kuin ostat lipun, päätä:  

 • Haluatko osallistua vain pääseminaariin (23.-24.3.) VAI lisäksi VIP-jatkopäivään (25.5.)?  
 • Haluatko hemmotella itseäsi VIP-lipun eduilla vai riittääkö SILVER- tai GOLD-lippu?  
 • Haluatko istua mahdollisimman edessä vai riittääkö SILVER-alue? 

  

Osta valitsemasi lippu alta...

SILVER-LIPPU

249 € 97 €

 • Sisäänpääsy seminaariin
 • Lämmin ruoka
 • Materiaalit 
 • Istumapaikka Silver-alueelta
 • Ennakkowebinaari ennen seminaaria


Tarjous alk. 97 €

 

GOLD-LIPPU

397 € 147 €

 • Sisäänpääsy seminaariin
 • Lämmin ruoka
 • Materiaalit
 • Istumapaikka permannolta (VIP-alueen jälkeen)
 • Ennakkowebinaari ennen seminaaria


Tarjous alk. 147 €

 

VIP-LIPPU

797 € 447 €

 • Sisäänpääsy seminaariin
 • Lämmin ruoka (23.-24.3.) 
 • Materiaalit
 • VIP-paikat seminaarisalin etuosasta
 • VIP-seminaaripäivä 25.5.
 • Kaksi ennakkowebinaaria ennen seminaaria
 • Paikkoja rajattu määrä

Tarjous alk. 447 €  

OSTA LIPPUSI 30.9.2018 MENNESSÄ - Saat välittömästi nämä 4 upeaa bonusta: 

 • Videotallenteet Passion for Success 2017: Ilkka Koppelomäen & Mikko Sjögrenin puheenvuorot
 • Äänikirja: Napoleon Hill - Ajattele oikein, menesty
 • E-kirja: Mikko Sjögren - Tunne taloutesi - tunnetaloutesi
 • Videotallenteet Passion for Success 2018: Ilkka Koppelomäen & Mikko Sjögrenin puheenvuorot  

Tarjous voimassa...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Tarjoukset voimassa...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Mikä on Passion for Success 2019 -seminaari ja kenelle se on tarkoitettu?

Passion for Success -seminaari on itsensä kehittämisen seminaari, josta saat konkreettisia vinkkejä oman elämäsi kehittämiseen. 

Seminaari on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat muutosta elämäänsä, tarvitsevat inspiraatiota tai lisää itsevarmuutta ja rohkeutta, ovat kiinnostuneita itsensäkehittämisestä tai oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta. 

Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, työntekijä, opiskelija, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan konkreettista hyötyä. 

Mitä seminaarin VIP-osuus pitää sisällään ja kenelle se on tarkoitettu?

Passion for Success 2019 -seminaari on erityinen siksi, että se on halukkaille kaksiosainen. Seminaarin virallinen viikonloppuosuus on kaikille avoin, sen lisäksi järjestämme VIP-lisäpäivän heille, jotka haluavat varmistaa onnistumisensa jatkossakin. Seminaarin VIP-päivä on sinua varten, jotta saat sytytettyä aidon liekin muutokselle. 

Seminaarin VIP-päivässä Ilkka Koppelomäki ja Mikko Sjögren varmistavat, että olet siirtynyt tavoitteissasi eteenpäin.  

VIP-tilaisuuden lippumäärä on rajoitettu. Olemme laskeneet, että kun osallistujamäärä on rajoitettu tarpeeksi pieneksi, pystymme varmistamaan, että mahdollisimman moni osallistuja hyötyy seminaarista mahdollisimman paljon. Erikoisuus tässä VIP-osuudessa on myös se, että seminaari tulee jatkumaan kahden kuukauden päästä seurantapäivällä, joka auttaa varmistamaan tulokset.  

Voinko ostaa useamman tarjoushintaisen lipun?

KYLLÄ! Voit ostaa niin monta lippua tarjoushinnalla kuin haluat itsellesi ja ystävillesi.

Saanko seminaari lipun kotiin?

Toimitamme seminaarilipun eli vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen yhteydessä. Suosittelemme tarkistamaan myös roskapostikansion, jos vahvistusta ei näy. Emme lähetä erillistä lippua. Saat lunastettua lippusi seminaarin rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella

Pystynkö maksamaan lipun laskulla tai osissa?

KYLLÄ! Sekä Collector, että Klarna tarjoavat laskutusvaihtoehdon verkkokaupassamme (Collector lisää laskutusmaksun 2,95€, ja Klarna 2,50€). Jos haluat maksaa osissa, valitse maksutavaksi joko Collector (kassalla ensimmäisenä nappi, jossa lukee LASKU/OSAMAKSU) tai alempaa napista Klarna-tilin osamaksu. Molemmilla palveluntarjoajilla on omat sopimusehtonsa, jotka voi lukea linkistä ennen hyväksymistä. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen tiimi@uskallainnostua.fi, ja lähettää meille laskutustietosi. Tällöin kuitenkin koko laskun viimeinen eräpäivä tulee olla ennen seminaaria.

Voinko valita paikkani etukäteen?

Seminaarissa ei ole numeroituja paikkoja, eikä paikkoja voi varata etukäteen. VIP-lipun ostaneille on varattu seminaarisalin etuosa ja GOLD-lipun ostaneille VIP-osan jälkeiset paikat permannolta.

Missä rekisteröinti tapahtuu? 

Rekisteröinti tapahtuu ennen seminaaria seminaaripaikalla. Saat lunastettua lippusi seminaarin rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella. Suosittelemme tulemaan ajoissa paikalle.

Entä jos en pääsekään seminaariin? 

On tietysti harmillista, jos et pääsekään mukaan. Lipuillamme on 14 päivän palautusoikeus. Sen jälkeen lippuja ei voi peruuttaa ja niistä ei saa rahoja takaisin. Näin varmistamme tapahtumiemme toteutumisen. Voit kuitenkin antaa tai myydä lippusi eteenpäin, niin sijoituksesi ei mene hukkaan. Ilmoita uudesta lipun haltijasta meille osoitteeseen tiimi@uskallainnostua.fi. Kerro mistä tapahtumasta on kyse ja kuka tulee lipullasi (nimi, puhelin, sähköposti).

Miten tapahtumaan pukeudutaan? 

Tähän seminaariin ei ole erityistä pukeutumiskoodia. Suosittelemme pukeutumaan itsellesi mukaviin vaatteisiin. Huomioi myös, että isot tilat ovat usein voimakkaasti ilmastoituja. Siksi on hyvä olla jokin vaate, jonka voit tarvittaessa ottaa pois tai laittaa takaisin päälle.  

Mitä, jos en pidäkään seminaarista? 

Seminaarilipuissamme on tyytyväisyystakuu. Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että olet täysin tyytymätön valmennukseen, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. Lue tarkemmin lippuehtomme.

Mitä jos en löydä vastausta kysymykseeni näiltä sivuilta? 

Jos sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, voit aina lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen tiimi(a)uskallainnostua.fi, niin autamme sinua! 

  

TÄMÄN SEMINAARIN TOTEUTTAA: