Passion for Success -seminaari - Helsinki 23.-24.3.2019

PASSION FOR SUCCESS 2019

OSAA - KASVA - JAKSA - VAURASTU

Helsinki | 23.-24.3.2019
+ VIP 25.5.2019

Seminaarista saat selkeitä vinkkejä onnistumiseen ja menestymiseen työssä ja muussa elämässä!

OSTA LIPPUSI NYT ››

Tarjous päättyy...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

PASSION FOR SUCCESS 2019

"Ainutlaatuinen paikka Suomessa kasvaa ihmisenä ja kehittää ajatusmaailmaa hienojen ihmisten ympäröimänä." -Petri  

Oletpa osallistumassa ensimmäistä kertaa meidän järjestämäämme tai itsensä kehittämiseen liittyvään seminaariin, tämä on oikea paikka. Jos olemme tuttuja jo vuosien varrelta, tämä seminaari on paikka, missä haluamme nähdä sinut.  

Miksi juuri sinun kannattaa osallistua?

Passion for Success -seminaari tarjoaa ison määrän konkreettisia ja yksinkertaisia avaimia elämään ja onnistumiseen, joita voit hyödyntää omassa arjessasi välittömästi.  

Seminaarin puhujat ovat tekijöitä, jotka tekevät itse niitä asioita, joista he tulevat seminaarissa puhumaan. He ovat itse kokeilleet näitä asioita käytännössä ja nähneet niiden toimivuuden.  

Tästä seminaarista et tule saamaan ainoastaan inspiroitunutta ja hyvää fiilistä vaan lisäksi puhdasta konkretiaa!  

Tee tästä viikonlopusta yksi vuoden tärkeistä ajankohdista ja tule keräämään parhaat konkreettiset vinkit omaan elämääsi!  

Kun aloitimme toimintamme 10 vuotta sitten, monikaan ei uskonut, että se tulee kannattamaan. Moni oli kyllä siitä innoissaan, mutta kukaan ei uskaltanut sijoittaa siihen. Uskalla Innostua on itsessään tarina onnistumisista vastoinkäymisten keskellä. 

Me uskomme itsensä kehittämiseen, koska se on auttanut meitä eteenpäin isojenkin haasteiden aikana.  

Riippumatta siitä, mikä on taustasi, olemme varmoja, että tämä seminaari voi auttaa sinua elämässäsi eteenpäin.  


Tämä seminaari on sinulle, jos:  

 • Haluat elämässäsi muutosta tai jollakin tavalla eteenpäin - ennemmin nopeammin kuin myöhemmin!
 • Tarvitset inspiraatiota ja nostetta.
 • Kaipaat lisää vinkkejä jaksamiseen.
 • Tarvitset lisää itsevarmuutta ja rohkeutta.
 • Haluat tehostaa omaa ajankäyttöäsi.
 • Olet kiinnostunut itsensä kehittämisestä.
 • Olet kiinnostunut oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta.
 • Haluat vähentää talousasioista johtuvaa stressiä.

Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, työntekijä, opiskelija, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan sinulle konkreettista hyötyä.


Lue lisää sisällöstä ja puhujista alempaa!


VARMISTA PAIKKASI NRO #1 ITSENSÄ KEHITTÄMISEN SEMINAARIIN SUOMESSA ››

Osallistumalla varmistat onnistumisesi!

MITÄ OSALLISTUJAT SANOIVAT EDELLISISTÄ PASSION FOR SUCCESS -SEMINAAREISTA... 

Passion for Success -seminaari on järjestetty jo kolme kertaa, edellisen kerran maaliskuussa 2018.

Vakiopuhujiemme Ilkka Koppelomäen ja Mikko Sjögrenin lisäksi lavalla on nähty... 2016: Janet Bray Attwood 2017: Jack Canfield ja Janet Bray Attwood 2018: Anders Haglund ja Harri Gustafsberg

Passion for Success 2018 -seminaarissa oli yli 750 osallistujaa hakemassa uusia oppeja omalle menestyksen polulleen.


"Kyllä tällainen seminaari olisi hyvä ihan kenelle tahansa, sillä pysähtyminen oman itsensä äärellä on todella tärkeää. Täällä on aikaa pysähtyä, lisäksi saa vielä hyviä vinkkejä kuinka se kannattaisi tehdä ja miten pääsee lähemmäs sitä omaa, itsensä näköistä elämää."


"Äärimmäisen hyvin toimiva kokonaisuus, erilaisia puhujia ja hyvää mielen virkistämistä!"

"Yksi elämäni siisteimmistä viikonlopuista! Nuorienkin kannattaisi ehdottomasti osallistua." 


"Viikonlopussa oli aivan mieletön energia! Aivan mieletön fiilis! Itkua, naurua, tunteita ja mielettömiä tyyppejä. Puhujat olivat kaikki huippuja ja sopivan erilaisia. Kiitos! Ja ehdoton suositus!"  

"Mieletön kokemus, tunteita laidasta laitaan, isoja oivalluksia, innostusta ja inspiraatiota! Joka euron arvoinen tapahtuma!"

"Jos Passion for Success-seminaariin lähdet tietyn odotuksin, ole valmis siihen, että ne YLITTYVÄT heittämällä. Järjestelyt ovat mutkattomia, puhujat LOISTAVIA ja inspiroivia, aidosti lämpimiä ihmisiä jotka välittävät siitä miten jatkat tämänkin jälkeen. 

Sain vahvuutta unelmieni tavoitteluun, konkreettisia keinoja ja tunne-elämyskään ei jättänyt kylmäksi. Kiitos Kiitos Kiitos huipusta viikonlopusta" <3

- Hannele

"Uskalla innostua tapahtumat ovat arjen pölyn putsausta mielestä. Kirkastavat ajatuksia, saavat hymyn kasvoille ja näyttävät että unelmat ovat tavoiteltavissa. Ja mitä parasta, täällä tapaa muita positiivisia ihmisiä joilla on unelmia ja tekevät jotain elämällään.

Passion for success-seminaari oli kuin keväinen ikkunanpesu mielelle. Tarpeellinen ja kaiken lisäksi hauska." 

- Annika

"Aivan huipputapahtuma! Ilkka ja Mikko ovat superinnostavia ja saavat ihmisiä muuttamaan toimintaansa positiiviseen suuntaan, iso kiitos molemmille!" 

- Satu


"Ainutlaatuinen paikka Suomessa kasvaa ihmisenä ja kehittää ajatusmaailmaa hienojen ihmisten ympäröimänä. Jos haluat saavuttaa tavoitteesi, aloita matka laadukkaasta valmennuksesta!" 

-Petri

Tule mukaan vuonna 2019!

JOSEPH MCCLENDON III

Pro-Sequences Research Groupin perustaja, kansainvälinen yrittäjä ja valmentaja

Joseph McClendon III on valmennusorganisaatio Pro Sequences Research Groupin perustaja. Hän työskentelee kansainvälisten yritysten, viihde-, urheilu- ja poliittisten yhteisöjen johtajien kanssa. 

McClendon on toiminut myös Kalifornian yliopistossa opettajana (UCLA) opettaen insinööri- ja johtamisen laajennushankkeen uudelleensuunnittelua, johtamista ja viestintätekniikkaa.  

Kansainvälisesti menestynyt valmentaja

Ainutlaatuisesen johtamistapansa, esiintymistyylinsä, huumorinsa ja intohimonsa ansiosta hän on vaikuttava ja vakuuttava esimerkillä johtava valmentaja. Hänen kykynsä innostaa toisia toimimaan ja saavuttamaan parempia tuloksia on suora seuraus siitä, että hän käyttää itse periaatteita, joita opettaa.  

Joseph on tohtori neuro-psykologiassa, hänellä on useita neuro-tieteiden sertifikaatteja. Hän on auttanut ihmisiä pelon, fobioiden ja emotionaalisten haasteiden voittamisessa.  

Anthony Robbins Researchin Mastery Universityn päävalmentaja

McClendon on yksi halutuimmista "Ultimate Performance" -valmentajista. Hän on vetänyt satoja workshoppeja, valmennusohjelmia, seminaareja ja koulutuksia sekä yksityisiä valmennuksia. Hänen kykynsä siirtyä suoraan haasteen ytimeen ja tehdä nopeita muutoksia, tekee hänestä halutun ja menestyvän valmentajan. Joseph toimii myös Anthony Robbins Researchin arvostetun Mastery Universityn senior päävalmentaja ja ohjaajana.  

Joseph tuo valmennuksiinsa käytännön kokemusta ja tekniikoita. Hän on hyvin perehtynyt esittämäänsä asiaan ja esiintyy todella viihdyttävällä tavalla. Joseph ja hänen valmennusyhtiönsä ovat tunnettuja korkeista standardeistaan. Hän uskoo tehokkaaseen työskentelyyn ja rakastavaan ja räätälöityyn valmennusohjelmaan.  

Bestseller-kirjailija

McClendon on kirjoittanut useita bestseller kirjoja, joista kaksi yhdessä maailmankuulun Anthony Robbinsin kanssa. Hän on myös perustanut viisi yritystä henkilökohtaisen kehityksen ja henkilökohtaisen kasvuun liittyen. Hän on Robbins Researchin senior päävalmentaja ja on työskennellyt rinnakkain Anthony Robbinsin kanssa yli kahden vuosikymmenen ajan.  

www.makeyourfate.com  


ANNA PERHO

Valmentaja, kirjailija (kirjoja myyty yli 15 000 kpl), toimittaja

Anna Perho on toiminut 25 vuotta media-alan yrittäjänä, ja vuodesta 2010 lähtien inspiraatiopuhujana ja valmentajana. 

Auttaa näkemään mahdollisuuksia

”Ydinteemojani ovat ajanhallinta, konfliktinratkaisutaidot ja pärjääminen muutoksessa. Valmentajana tärkein tehtäväni on auttaa asiakkaitani näkemään mahdollisuuksia siellä missä he eivät itse niitä vielä huomaa. Toivo ei poista ongelmia, mutta vie niiltä vaikutusvallan.”

Anna on suorittanut master-tason opinnot ratkaisukeskeisessä valmennuksessa Lyhytterapiainstituutissa. Lisäksi hänellä on Peili-valmentajan pätevyys ja 5Behaviors-sertifikaatti. Hän hyödyntää valmennuksissaan myös ACT-terapian malleja. 

Suosittu selfhelp-kirjailija

Anna on kirjoittanut useita selfhelp-kirjoja, joita on myyty yhteensä reilut 15 000 kappaletta. Tuorein kirjoista on ajanhallintaa käsittelevä Antisäätäjä - Fiksun ajankäyttäjän opas. Kirjaa saa ostaa seminaarista erikoishintaan.

www.annaperho.fi  


JONI JAAKKOLA

Hyvinvointialan yrittäjä, työhyvinvointivalmentaja, sosiaalisen median moniottelija

Joni Jaakkola on hyvinvointialan moniottelija, joka niittää suosiota valmennusliiketoimintansa, luentojensa ja oivaltavan ja ihmisläheisen lähestymistapansa kautta myös sosiaalisessa mediassa. 

Vaimonsa Kaisa Jaakkolan kanssa yhdessä luotsaama Optimal Performance -valmennusyritys on vuosien saatossa jakanut valmennustietoutta kymmenille tuhansille suomalaisille. 

Valmennusfilosofia tiivistettynä kirjaksi

Jonin tuloksekas mutta ihmisläheinen valmennusfilosofia ja tapa suhtautua elämään tiivistyi yksien kansien väliin kesällä 2017 Tammen julkaiseman Väkevä elämä -kirjan myötä.

Saman henkisiä suosittuja kolumneja Joni on kirjoittanut Ilmarisen ja OP:n sivuille sekä useisiin eri liikunta-alan julkaisuihin sekä ollut useasti haastateltavana ja asiantuntijana päivälehtien artikkeleissa.

Halu edistää laadukkaampaa tekemistä

Jonin suuri unelma on olla hyvinvointialan Esa Saarinen: puhua niin, että syntyy parempaa ajattelua ja laadukkaampaa tekemistä.

Huumori, rohkeus heittää itsensä peliin, kokonaisvaltainen lähestymistapa hyvinvointiin sekä valmennuskokemuksen kautta rakentunut kyky asettua toisen ihmisen asemaan ei jätä kylmäksi!

www.optimalperformance.fi

ILKKA KOPPELOMÄKI 

Itsensä johtamisen valmentaja ja Uskalla Innostua -tiimin perustaja

Ilkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan ja tavoitteiden toteuttamiseen.

Inspiroinut tuhansia suomalaisia

Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien.

Ilkka on taustaltaan kilpatriathlonisti ja hän on toiminut yrittäjänä hyvinvoinnin parissa yli kymmenen vuotta. Ilkan missiona on auttaa suomalaisia itsevarmemmiksi ja hyvinvoiviksi oman elämänsä toteuttajiksi.  

Itsensäjohtamisen asiantuntija

Ilkka on kouluttanut ympäri Suomen ja ollut asiantuntijana eri medioissa mielen hallintaan, innostumiseen, itsensä johtamiseen ja oman elämän toteuttamiseen liittyen.  

www.uskallainnostua.fi


MIKKO SJÖGREN

Valmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja, Varasuunnitelma ohjelmiston kehittäjä ja sijoittaja

Mikko Sjögren kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90-luvun alussa opintojen ohessa. Hävittyään kahdesti yli puolet rahoistaan osakemarkkinoilla tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi ja auttaa muita pääsemään samaan päämäärään.

Taloudellisesti riippumattomaksi 18 kuukaudessa 

Käännekohta tapahtui vuonna 2003, kun hän löysi periaatteet, joilla on mahdollista parantaa oman talouden ja sijoitusten suorituskykyä. Samalla kirkastui miten löydetään oman talouden heikot lenkit ja miten vaurastumista voidaan nopeuttaa erilaisin vipuvoimin, sekä keinot joilla riskiä voidaan rajata ja varallisuutta suojata. Otettuaan käyttöönsä oppimansa asiat hän osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukauden aikana ja saavutti taloudellisen riippumattomuuden.

Yksinkertaistamisen mestari

Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 20 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.

www.varapuu.fi

VIP-JATKOPÄIVÄ 25.5.2019  

Passion for Success 2019 -seminaarin virallisen seminaariviikonlopun (23.-24.3.) lisäksi VIP-osallistujat pääsevät jatkamaan matkaansa kahden kuukauden kuluttua VIP-jatkopäivässä (25.5.) 

SEMINAARIN VIP-PÄIVÄ MUUTTAA PUHEET TEOIKSI!  

Ilkka Koppelomäki
Mikko Sjögren

Seminaarin VIP-osiossa syvennymme seminaarin aiheisiin ja varmistamme, että opitut asiat on saadaan vietyä käytäntöön.

VIP-päivässä Ilkka Koppelomäki ja Mikko Sjögren varmistavat edistymisesi.  

VIP-OSIOSSA...

 • Jokainen puheenvuoro viedään käytäntöön harjoituksissa, jotka tehdään yksin, pareittain ja ryhmissä 
 • Osallistujien määrä on rajoitettu 
 • Luomme ryhmiä, joissa luot tuloksia yhdessä muiden kanssa 
 • Puhujien tehtävä on auttaa sinua viemään testatut ja toimivat mallit käytäntöön  
 • Puhujat ja valmentajat ovat sivuroolissa ja pääroolissa olet sinä 
 • VIP-päivän aikana luot selkeän toimintasuunnitelman ja harjoittelet toimenpiteitä muutoksen aikaansaamiseksi
 • Olet ”tilivelvollinen” ryhmäsi jäsenille ja varmistat ja hienosäädät etenemistäsi 

SEMINAARIN SISÄLTÖ LA-SU 23.-24.3.

JOSEPH MCCLENDON III: Further Faster - Nopeammin eteenpäin!

HUOM! Josephin puheenvuoro on englanniksi - saatavilla tulkkaus suomeksi!

Menestys, runsaus ja onni ovat sinun syntymäoikeutesi!

Me kaikki haluamme mitä haluamme mielummin nopeammin kuin myöhemmin. On olemassa yksi yhdistävä tekijä, joka erottaa rikkaat köyhistä, menestyneet epäonnistujista, ylipainoiset hyväkuntoisista, lahjakkaat haaveilijoista ja onnelliset tyytyjistä. 

Suurin ero menestyvien ihmisten ja epäonnistujien välillä on yksinkertainen fakta: he, jotka menevät nopeasti eteenpäin, ajattelevat eri tavalla kuin he, jotka eivät mene.  

Nuo ajatukset, joita nopeasti eteenpäin menevät ajattelevat, saavat aikaan rohkeaa toimintaa, joka tuo heille iloa, rakkautta ja ihmeitä. Nämä ajatukset mahdollistavat kaikki ne asiat ja kokemukset, joita pidämme tärkeänä elämässämme. Meillä kaikilla on samanlaiset aivot, kehot ja hermojärjestelmät. Opiskelemalla strategioita miten toimimme ihmisinä ja sitten käyttämällä niitä yksinkertaisesti ja tarkasti, pääset käsiksi tehokkaimpiin voimavaroihisi, joita sinulla on.  


Josephin puheenvuoron aikana opit ja koet:  

 • ”Further faster ” -strategian 
 • Miten toimit 
 • Optimoinnin ja saavuttamisen suunnitelman 
 • Mikä on vision ja unelmoinnin ero 
 • Keskittymisen ja mielikuvituksen voima: 3 askelta tehokkaaseen visioon 
 • Häiriötekijät ja miten välttää ne 
 • Kuinka toimimme ihmisinä: todellinen käsikirja  
 • Kiitollisuuden periaate 
 • Miten ajattelemme: älykkyyden periaate - viisaus vs. tieto 
 • Kuinka päästä irti pelosta 
 • Aktiivisuus vs. toiminta  


Josephin puheenvuoron jälkeen oivallat, miten voit saada haluamasi asiat ennemmin nopeammin kuin myöhemmin!


ANNA PERHO: #ANTISÄÄTÄJÄ - näkökulmia fiksuun ajankäyttöön

Valtaosa suomalaisista työntekijöistä kokee olevansa kiireisiä ja stressaantuneita. Silti vain murto-osa suunnittelee järjestelmällisesti ajankäyttöään.  

Itsen johtaminen ja itseohjautuvuus ovat muuttuvan työelämän keskeisiä taitoja, mutta käytännön työkalut itsen johtamiseen ovat usein iso kysymysmerkki.  

Olemme usein pulassa heikkojen työtaitojen vuoksi: vaikka tekemistä on koko ajan, aikaansaannosten tuntu on usein heikko, koska aikaa kuluu vääriin asioihin.  

Neljäkymmentä prosenttia ajatustyöläisten käyttämästä työajasta kuluu kyselytutkimuksen* mukaan täysin merkityksettömän puuhastelun parissa. Tämä muodostaa firmojen suurimman piilokulun.  

Millaisia tuloksia sinä tai tiimisi saavuttaisitte, jos nuo saisitte nuo sadat hukkaan heitetyt tunnit hyötykäyttöön? Tai edes neljäsosan niistä? Kymmenyksen?  

Fiksu ajankäyttö heijastuu myös yleiseen elämänlaatuun. Mitä enemmän kykenet sitomaan aikaasi itsellesi tärkeisiin asioihin, sitä paremmalta arki maistuu.  

Jatkuva keskeneräisyys, keskeytykset ja heikot priorisointitaidot sekä ei-sanan pelko aiheuttavat stressiä ja pahimmillaan uupumukseen johtavaa väsymystä. Merkityksellisyyden tunne haurastuu ja fokus katoaa, jos ajankäyttö on pahasti hukassa.

*FranklinCovey Time Matrix Study 2005-2011

Annan Antisäätäjä™ -puhe...

 • Herättelee tarkastelemaan omaa ajankäyttöä paljon kalenteria laajemmasta näkökulmasta.  
 • Palkitsee erityisesti kuuntelijan, jonka mielestä kiire on suomen kielen käyttökelpoisin sana ja joka kokee stressiä ja riittämättömyyttä.


Annan puheenvuoro tarjoaa näkökulmia fiksuun ajankäyttöön sekä kokeneelle kalenterin käyttäjälle että aikataulun kanssa kamppaileville. Luvassa yksinkertaisia vinkkejä ajankäytön tehostamiseksi!


JONI JAAKKOLA: Unelmien ja intohimojen sudenkuopat

Joni Jaakkola käy puheenvuoronsa aikana läpi mitä asioita kannattaa ottaa huomioon, jotta oma unelma ja intohimo ei muutu painajaiseksi.

Mikä onkaan hienompaa kuin paiskia töitä oman merkityksellistä ja hyvää elämää synnyttävän unelmansa eteen? 

Mutta toisinaan oma unelma tai intohimo voi osoittautua haasteelliseksi: ehkä teet liian kovasti töitä sen eteen, unohdat tehdä tärkeimmät kotiläksyt tai kaiken kiireen keskellä unohdat monet muut tärkeät asiat, jotka lopulta tekevät elämästä elämisen arvoista.  

Puheenvuoronsa aikana Joni käy esimerkkien avulla läpi miten voit välttää yleisimmät sudenkuopat tavoitellessasi omaa unelmaasi tai toteuttaessasi intohimoasi. 

Jonin puheenvuoron aikana oivallat muun muassa seuraavien asioiden merkityksen...

 • Yrittäjän elämässä hauskaa pitää olla mutta talousasiat eivät saa unohtua
 • Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen
 • Mitä tahansa saa tehdä mutta uhriutumista pitää välttää, älä ole allerginen ikäville asioille
 • Yksin ei pääse kuin jääkaapille ja vessaan, hanki itsellesi mentori
 • Muista olla terveellä tavalla itsekäs
 • Muistathan huolehtia omasta jaksamisestasi


Jos haluat elää unelmiesi ja intohimojesi mukaista elämää ja välttää yleisimmät sudenkuopat - tätä luentoa ei kannata missata!


MIKKO SJÖGREN: Miten raha-asiat vaikuttavat hyvinvointiin ja miten voit parantaa sitä pienin askelin

Vähennä stressiä laittamalla talousasiasi kuntoon!

Tiesitkö, että raha-asiat vaikuttavat jokaisen meidän hyvinvointiin tiedostimmepa sitä tai emme. Kun mietit esimerkiksi maksamattomia laskuja, vaikuttaa se luonnollisesti myös keskittymiskykyysi ja työtehoosi.  

Vaikka ongelmia ilmenisikin muilla elämän osa-alueilla, voi olla että alkuperäinen hyvinvointia heikentävä ongelma löytyy nimenomaan taloudesta.


Mikon puheenvuoron aikana opit:

 • Miten raha-asiat vaikuttavat hyvinvointiin ja työhyvinvointiin.
 • Ymmärtämään miten talous vaikuttaa elämän osa-alueiden kokonaisuuteen
 • Miten käsitellä epäonnistuneita sijoituksia.
 • Miten varautua tuleviin talouskriiseihin.
 • Miten valita kenen neuvoja kannattaa kuunnella
 • Mitä taloudellinen riippumattomuus mahdollistaa elämässä.  


Opit nämä ja paljon muuta Mikon tajunnanräjäyttävän puheenvuoron aikana - Luvassa on ennennäkemätöntä materiaalia, jota et todellakaan halua jättää väliin!ILKKA KOPPELOMÄKI: Saa mitä haluat - miten elää omannäköistä elämää


Jos ihminen ei tajua elää omaa elämäänsä ja kuunnella sitä, mitä hän todella haluaa, hänestä voi tulla lopulta katkera vanhus.

Ihminen, joka uskaltaa kuunnella ja toteuttaa omia toiveitaan, elää omannäköistään elämää ja voi paremmin.  

Ilkan luennolla käydään läpi, mistä sinun omannäköinen elämä koostuu ja miten voit toteuttaa sitä paremmin.  

Ilkan luento perustuu hänen suosittuun esikoiskirjaansa Saa mitä haluat - opas omannäköisen elämän toteuttamiseen (2018).  

Ilkan luennolla:  

 • Opit mistä omannäköisesi elämä koostuu
 • Opit pienten muutosten ja askelten voimasta
 • Opit mitä voit konkreettisesti tehdä, jotta oma elämäsi etenee haluamaasi suuntaan
 • Opit mitä sinun tulee tehdä ennen kuin muutat mitään elämässäsi
 • Saat rohkeutta omannäköisen elämän toteuttamiseen


Ilkan luennot ovat aina hauskoja ja konkreettisia, joissa pääset suunnittelemaan omaa elämääsi. Tämä luento vaikuttaa taatusti elämääsi!

AIKATAULU & PAIKKA

Meille on tärkeää järjestää sinulle mahdollimman hyvä seminaarikokemus. Sitäkin tärkeämpää meille on se, että tästä viikonlopusta on konkreettista hyötyä elämääsi. 

Tarkan aikataulun sijaan haluamme varmistaa, että tämä on sinun elämällesi merkittävä viikonloppu. Aikataulu on intensiivinen, joten suosittelemme, että et ota muuta ohjelmaa tähän viikonloppuun, jos se vain on mahdollista.

Pääseminaari on kaikille avoin, VIP-päivä on VIP-lipun ostaneille tarkoitettu jatkopäivä.

Passion for Success 23.-24.3.2019

Paikka

KULTTUURITALO Sturenkatu 4, Helsinki

KATSO KARTTA ›

Aikataulu

LA 23.3.

Rekisteröinti

10 - 18: Seminaari


SU 24.3.

10 - 18: SeminaariVIP 25.5.2019

Paikka

HELSINKI Tarkempi paikka selviää myöhemmin

Aikataulu

LA 25.5.

Rekisteröinti

10 - 18: Seminaari

Ilkka Koppelomäki ja Mikko Sjögren varmistavat, että olet siirtynyt tavoitteissasi eteenpäin."Täällä on aikaa pysähtyä, lisäksi saa vielä hyviä vinkkejä kuinka se kannattaisi tehdä ja miten pääsee lähemmäs sitä omaa, itsensä näköistä elämää."

Tarjous päättyy...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

LIPUT - VALITSE SINULLE SOPIVIN!

Passion for Success 2019 -seminaariin on kolmentyyppisiä lippuja: SILVER-, GOLD- JA VIP-lippuja. Voit ostaa SILVER- TAI GOLD-lipun pääseminaariviikonlopulle tai VIP-lipun, jolla pääset osallistumaan myös seminaarin VIP-päivään. Huomaathan, että VIP-lippuja on tarjolla rajattu määrä.  

Kaikkiin lippuihin voi ostaa tulkkauksen erikseen. Katso lippuvaihtoehdot tarkempine kuvauksineen alta. Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät täältä.  

Ennen kuin ostat lipun, päätä:  

 • Haluatko osallistua vain pääseminaariin (23.-24.3.) VAI lisäksi VIP-jatkopäivään (25.5.)?  
 • Haluatko hemmotella itseäsi VIP-lipun eduilla vai riittääkö SILVER- tai GOLD-lippu?  
 • Haluatko istua mahdollisimman edessä vai riittääkö SILVER-alue? 

  

Osta valitsemasi lippu alta...

SILVER-LIPPU

249 € 197 €

 • Sisäänpääsy seminaariin
 • Materiaalit 
 • Istumapaikka Silver-alueelta
 • Ennakkowebinaari ennen seminaaria


 Tarjous alk. 197€

 

OSTA SILVER-LIPPU 197€ ››

Suosituin!

GOLD-LIPPU

397€ 247€ 

 • Sisäänpääsy seminaariin
 • Materiaalit
 • Istumapaikka permannolta (VIP-alueen jälkeen)
 • Ennakkowebinaari ennen seminaaria


Tarjous alk. 247 €


VIP-LIPPU

797 € 547 €

 • Sisäänpääsy seminaariin
 • Lämmin ruoka (23.-24.3.) 
 • Materiaalit
 • VIP-paikat seminaarisalin etuosasta
 • VIP-seminaaripäivä 25.5.
 • Kaksi ennakkowebinaaria ennen seminaaria
 • Paikkoja rajattu määrä

Tarjous alk. 547 €  

Tarjoukset voimassa...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Mikä on Passion for Success 2019 -seminaari ja kenelle se on tarkoitettu?

Passion for Success -seminaari on itsensä kehittämisen seminaari, josta saat konkreettisia vinkkejä oman elämäsi kehittämiseen. 

Seminaari on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat muutosta elämäänsä, tarvitsevat inspiraatiota tai lisää itsevarmuutta ja rohkeutta, ovat kiinnostuneita itsensäkehittämisestä tai oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta. 

Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, työntekijä, opiskelija, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan konkreettista hyötyä. 

Mitä seminaarin VIP-osuus pitää sisällään ja kenelle se on tarkoitettu?

Passion for Success 2019 -seminaari on erityinen siksi, että se on halukkaille kaksiosainen. Seminaarin virallinen viikonloppuosuus on kaikille avoin, sen lisäksi järjestämme VIP-lisäpäivän heille, jotka haluavat varmistaa onnistumisensa jatkossakin. Seminaarin VIP-päivä on sinua varten, jotta saat sytytettyä aidon liekin muutokselle. 

Seminaarin VIP-päivässä Ilkka Koppelomäki ja Mikko Sjögren varmistavat, että olet siirtynyt tavoitteissasi eteenpäin.  

VIP-tilaisuuden lippumäärä on rajoitettu. Olemme laskeneet, että kun osallistujamäärä on rajoitettu tarpeeksi pieneksi, pystymme varmistamaan, että mahdollisimman moni osallistuja hyötyy seminaarista mahdollisimman paljon. Erikoisuus tässä VIP-osuudessa on myös se, että seminaari tulee jatkumaan kahden kuukauden päästä seurantapäivällä, joka auttaa varmistamaan tulokset.  

VIP-lippuun sisältyy lämmin ruoka la-su 23.-24.3.2019.

Voinko ostaa useamman tarjoushintaisen lipun?

KYLLÄ! Voit ostaa niin monta lippua tarjoushinnalla kuin haluat itsellesi ja ystävillesi.

Saanko seminaari lipun kotiin?

Toimitamme seminaarilipun eli vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen yhteydessä. Suosittelemme tarkistamaan myös roskapostikansion, jos vahvistusta ei näy. Emme lähetä erillistä lippua. Saat lunastettua lippusi seminaarin rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella

Pystynkö maksamaan lipun laskulla tai osissa?

KYLLÄ! Sekä Collector, että Klarna tarjoavat laskutusvaihtoehdon verkkokaupassamme (Collector lisää laskutusmaksun 2,95€, ja Klarna 2,50€). Jos haluat maksaa osissa, valitse maksutavaksi joko Collector (kassalla ensimmäisenä nappi, jossa lukee LASKU/OSAMAKSU) tai alempaa napista Klarna-tilin osamaksu. Molemmilla palveluntarjoajilla on omat sopimusehtonsa, jotka voi lukea linkistä ennen hyväksymistä. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen tiimi@uskallainnostua.fi, ja lähettää meille laskutustietosi. Tällöin kuitenkin koko laskun viimeinen eräpäivä tulee olla ennen seminaaria.

Voinko valita paikkani etukäteen?

Seminaarissa ei ole numeroituja paikkoja, eikä paikkoja voi varata etukäteen. VIP-lipun ostaneille on varattu seminaarisalin etuosa ja GOLD-lipun ostaneille VIP-osan jälkeiset paikat permannolta.

Missä rekisteröinti tapahtuu? 

Rekisteröinti tapahtuu ennen seminaaria seminaaripaikalla. Saat lunastettua lippusi seminaarin rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella. Suosittelemme tulemaan ajoissa paikalle.

Kuuluuko lippuuni lounas?

Silver- ja Gold-lippuihin ei sisälly lounasta*. Pidämme seminaaripäivinä lounastauon, jonka aikana on mahdollista käydä lounastamassa omakustanteisesti läheisissä ravintoloissa.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa lounaslipun molemmille päiville hintaan 25€ täältä.

Lounaslippu on ostettava ennakkoon 1.3. mennessä.

Lounaslippu oikeuttaa lämpimään lounaaseen (ateriarasia) molempina seminaaripäivinä, ruokailu tapahtuu Kulttuuritalon aulatiloissa. Lounaslippuun kuuluu ravitseva ja terveellinen ateriarasia (Veg). Ateria on maidoton ja gluteiiniton.  

VIP-lippuun kuuluu lounas lauantaina ja sunnuntaina 23.-24.3.2019. VIP-lounas sisältää: lämmin lounas Kulttuuritalon ravintolassa, kahvi/tee. 

*Jos ostit Silver- tai Gold-lipun 3.10. mennessä, lounaslippu molemmille päiville kuuluu lippuusi. Lounaslippuja ei hyvitetä.

Entä jos en pääsekään seminaariin? 

On tietysti harmillista, jos et pääsekään mukaan. Lipuillamme on 14 päivän palautusoikeus. Sen jälkeen lippuja ei voi peruuttaa ja niistä ei saa rahoja takaisin. Näin varmistamme tapahtumiemme toteutumisen. Voit kuitenkin antaa tai myydä lippusi eteenpäin, niin sijoituksesi ei mene hukkaan. Ilmoita uudesta lipun haltijasta meille osoitteeseen tiimi@uskallainnostua.fi. Kerro mistä tapahtumasta on kyse ja kuka tulee lipullasi (nimi, puhelin, sähköposti).

Miten tapahtumaan pukeudutaan? 

Tähän seminaariin ei ole erityistä pukeutumiskoodia. Suosittelemme pukeutumaan itsellesi mukaviin vaatteisiin. Huomioi myös, että isot tilat ovat usein voimakkaasti ilmastoituja. Siksi on hyvä olla jokin vaate, jonka voit tarvittaessa ottaa pois tai laittaa takaisin päälle.  

Mitä, jos en pidäkään seminaarista? 

Seminaarilipuissamme on tyytyväisyystakuu. Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että olet täysin tyytymätön valmennukseen, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. Lue tarkemmin lippuehtomme.

Mitä jos en löydä vastausta kysymykseeni näiltä sivuilta? 

Jos sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, voit aina lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen tiimi(a)uskallainnostua.fi, niin autamme sinua! 

Valitse lippusi ja varaa paikkasi ››

  

TÄMÄN SEMINAARIN TOTEUTTAA: