Passion for Success -seminaari - Helsinki 17.3.2018

PASSION FOR SUCCESS 2018

Seminaarista saat selkeitä vinkkejä onnistumiseen ja menestymiseen työssä ja muussa elämässä!

 Helsinki | 17.3.2018 klo 10-20 + VIP: 18.3.2018 & 26.5.2018 klo 10-18  

Ilkka Koppelomäki

ILKKA KOPPELOMÄKI

ANDERS HAGLUND

HARRI GUSTAFSBERG

Mikko Sjögren

MIKKO SJÖGREN

Seminaari on suomeksi - Andersin englannin kieliseen puheenvuoroon saatavilla tulkkaus suomeksi!

 

Mitä osallistujat sanoivat edellisestä Passion for Success -seminaarista...

"Kyllä tällainen seminaari olisi hyvä ihan kenelle tahansa, sillä pysähtyminen oman itsensä äärellä on todella tärkeää. Täällä on aikaa pysähtyä, lisäksi saa vielä hyviä vinkkejä kuinka se kannattaisi tehdä ja miten pääsee lähemmäs sitä omaa, itsensä näköistä elämää."


"Yksi elämäni siisteimmistä viikonlopuista! Nuorienkin kannattaisi ehdottomasti osallistua." 


"Äärimmäisen hyvin toimiva kokonaisuus, erilaisia puhujia ja hyvää mielen virkistämistä!"

PASSION FOR SUCCESS 2018

"Ainutlaatuinen paikka Suomessa kasvaa ihmisenä ja kehittää ajatusmaailmaa hienojen ihmisten ympäröimänä." -Petri  

Oletpa osallistumassa ensimmäistä kertaa meidän järjestämäämme tai itsensä kehittämiseen liittyvään seminaariin, tämä on oikea paikka. Jos olemme tuttuja jo vuosien varrelta, tämä seminaari on paikka, missä haluamme nähdä sinut.  

Miksi juuri sinun kannattaa osallistua?

Passion for Success -seminaari tarjoaa ison määrän konkreettisia ja yksinkertaisia avaimia elämään ja menestymiseen. Tee tästä viikonlopusta yksi vuoden tärkeistä ajankohdista ja tule keräämään parhaat konkreettiset vinkit oman elämäsi muutokseen!  

Kun aloitimme toimintamme 10 vuotta sitten, monikaan ei uskonut, että se tulee kannattamaan. Moni oli kyllä siitä innoissaan, mutta kukaan ei uskaltanut sijoittaa siihen. Uskalla Innostua on itsessään tarina onnistumisista vastoinkäymisten keskellä. Me uskomme itsensä kehittämiseen, koska se on auttanut meitä eteenpäin isojenkin haasteiden aikana.  

Riippumatta siitä, mikä on taustasi, olemme varmoja, että tämä seminaari voi auttaa sinua elämässäsi eteenpäin.  


Tämä seminaari on sinulle, jos:  

 • Haluat elämässäsi muutosta tai jollakin tavalla eteenpäin
 • Tarvitset inspiraatiota ja nostetta
 • Kaipaat lisää motivaatiota
 • Tarvitset lisää itsevarmuutta ja rohkeutta
 • Olet kiinnostunut henkisen suorituskyvyn parantamisesta
 • Olet kiinnostunut itsensä kehittämisestä 
 • Olet kiinnostunut oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta  

 

Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, työntekijä, opiskelija, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan konkreettista hyötyä.


Lue lisää sisällöstä ja puhujista alempaa!


~ VIP ~  

SINULLE, JOKA HALUAT VARMISTAA ONNISTUMISESI JATKOSSAKIN...

Passion for Success 2018 -seminaari on erityinen siksi, että se on halukkaille kaksiosainen. Seminaarin ensimmäinen päivä on kaikille avoin; Haluamme tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuuden osallistua ja päästä oppimaan näiltä huippuvalmentajilta! 

Tänä vuonna haluamme lisäksi nostaa yksilön esiin ja auttaa juuri sinua saavuttamaan toivomasi muutokset elämässäsi! 

Järjestämme seminaarissa kaksi lisäpäivää sinulle ja muille VIPeille, jotka haluavat varmistaa onnistumisensa jatkossakin... Seminaarin kaksi ekstrapäivää ovat sinua varten, jotta saat sytytettyä aidon liekin muutokselle.  

VIP-päivät pääseminaaripäivän lisäksi:  

SUNNUNTAI 18.3.2018 klo 10-18 Mukana kaikki seminaarin puhujat & LAUANTAI 26.5.2018 klo 10-18 Ilkka Koppelomäki ja Mikko Sjögren varmistavat, että olet siirtynyt tavoitteissasi eteenpäin  

Jos valitset VIP-lipun, pääset osallistumaan seminaarin toiseen osaan, jossa voimme yhdessä varmistaa edistymisesi!

Kutsumme mukaan VIP-ryhmään ainoastaan ne, jotka ovat valmiita lähtemään mukaamme ottamaan askelia kohtia uutta, menestyksekästä ja intohimoista elämää! 

Oletko sinä valmis elämäsi suurimmalle muutokselle?  

VALMENTAJAT JA KOULUTTAJAT

Seminaarissamme pääroolissa olet sinä. Mukana seminaarissa on huippuvalmentajia, jotka auttavat sinua saamaan haluamiasi tuloksia!

ANDERS HAGLUND

Anders Haglund on transformatiivinen menestysvalmentaja ja yksi Skandinaavian arvostetuimmista inspiraatiopuhujista ja henkilökohtaisista valmentajista. 

Andersin elämää-muuttavat ideat menestyksestä ja elämänlaadusta ovat auttaneet kymmeniä tuhansia ihmisiä tuomaan esiin parhaansa sekä työelämässä että henkilökohtaisessa elämässä.  

Mestariurheilijasta menestys-valmentajaksi

Anders on voittanut aikoinaan lukuisia mestaruuksia golfissa. Hänen menestyksekäs golf-uransa sai kuitenkin takapakkia olkapäävamman vuoksi. Vamma ei pysäyttänyt Andersia - päinvastoin: tämä sai hänet etsimään uusia tapoja tulla entistä paremmaksi, ja niinpä hän pyysi neuvoa maailman johtavalta menestysvalmentajalta Anthony Robbinsilta. Robbinsin osoittamat asiat ihmiskäyttäytymisestä kiehtoivat Andersia ja pian golf ei ollutkaan enää pääpaino Andersin elämässä. Anders käänsi huomionsa ja kilpailukykynsä oppiakseen kaiken mahdollisen vallankumouksellisista työkaluista henkilökohtaiseen kehitykseen ja menestykseen.  

Vuosia kestäneen tutkimuksen ja intensiivisen kouluttautumisen jälkeen hänen intohimonsa, ainutlaatuinen taustansa insinöörinä ja ammattiurheilijana tekivät hänestä yhden parhaista henkilökohtaisen kehityksen alalla.  


Menestyneiden urheilijoiden ja yritysten apuna  

Anders on toiminut menestysvalmentajana 20 vuoden ajan. Tuona aikana hän on auttanut muun muassa Ruotsin golf-maajoukkuetta, toiminut Ruotsin olympiakomitean mentaalivalmentajana ja auttanut urheilijoita valmistautumaan huippusuorituksiin kaikkialla maailmassa. Hän on työskennellyt muun muassa Johnson & J&hsonin, Tetra Pakin, Carlsbergin, Ericssonin, Volvon, TeliaSoneran ja Aegis Median kaltaisten yhtiöiden kanssa.  

HARRI GUSTAFSBERG

Harri Gustafsberg on hallintotieteiden maisteri, pääaineena turvallisuushallinnon johtaminen ja sivuaineena psykologia.  

Poliisista henkisen suorituskyvyn asiantuntijaksi

Harri tekee parhaillaan väitöskirjatutkimusta henkisen suorituskyvyn parantamisesta organisaatioissa Tampereen Yliopiston Johtamiskorkeakoulussa. Hänen työtaustansa on poliisin valmiusyksikkö Karhussa kouluttajana ja operatiivisena johtajana, josta Harrilla on yli 20 vuoden kokemuspääoma. Harrilla on myös pitkä valmentajaura kamppailu-urheilun parissa.

Harri on tutkinut useita vuosia henkistä suorituskykyä ja siihen vaikuttamista.


Henkisen ja fyysisen valmentamisen rautainen ammattilainen

Valmentaja ja tietokirjailija Harri Gustafsberg on henkisen ja fyysisen valmentamisen rautainen ammattilainen. Harrin käyttämä ja kehittämä MIND COACH -menetelmä kiinnostaa laajasti. Hän luennoi ja valmentaa erilaisissa työyhteisöissä sekä seminaareissa. Lisäksi Harri valmentaa ja mentoroi henkilökohtaisesti vaativan työelämän toimijoita, kuten esimiehiä. 

Harrin esikoisteos ”Mielen valmentamisella optimaaliseen suoritukseen” on ilmestynyt syyskuussa 2014. Harrin uusin kirja ”Tilannetaju, päätä paremmin” on kirjoitettu yhdessä työspykologian tohtorin Helena Åhmanin kanssa. Kirja on ilmestynyt syyskuussa 2017. 

www.mentoritiimi.fi 

Mikko Sjögren

MIKKO SJÖGREN

Valmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja, Varasuunnitelma ohjelmiston kehittäjä ja sijoittaja.

Mikko Sjögren kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90-luvun alussa opintojen ohessa. Hävittyään kahdesti yli puolet rahoistaan osakemarkkinoilla tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi ja auttaa muita pääsemään samaan päämäärään.  

Taloudellisesti riippumattomaksi 18 kuukaudessa

Käännekohta tapahtui vuonna 2003, kun hän löysi periaatteet, joilla on mahdollista parantaa oman talouden ja sijoitusten suorituskykyä. Samalla kirkastui, miten löydetään oman talouden heikot lenkit ja miten vaurastumista voidaan nopeuttaa erilaisin vipuvoimin, sekä keinot joilla riskiä voidaan rajata ja varallisuutta suojata. Otettuaan käyttöönsä oppimansa asiat hän osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukauden aikana ja saavutti taloudellisen riippumattomuuden.  

Yksinkertaistami-sen mestari

Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti.

Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 10 000 ihmistä, miten omaa taloutta hoidetaan tehokkaasti ja auttanut heitä taloudelliseen vapauteen johtavalle polulle.

www.varapuu.fi

Ilkka Koppelomäki

ILKKA KOPPELOMÄKI

Itsensä johtamisen valmentaja ja Uskalla Innostua -tiimin perustaja

llkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan ja tavoitteiden toteuttamiseen.  

Inspiroinut tuhansia suomalaisia

Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien. 

Ilkka on taustaltaan kilpatriathlonisti ja hän on toiminut yrittäjänä hyvinvoinnin parissa yli kymmenen vuotta. Ilkan missiona on auttaa suomalaisia itsevarmemmiksi ja hyvinvoiviksi oman elämänsä toteuttajiksi.  

Itsensäjohtamisen asiantuntija

Ilkka on kouluttanut ympäri Suomen ja ollut asiantuntijana eri medioissa mielen hallintaan, innostumiseen, itsensä johtamiseen ja oman elämän toteuttamiseen liittyen.

www.uskallainnostua.fi

PÄIVÄN SISÄLTÖ LA 17.3. klo 10-20

ANDERS HAGLUND: Olet parempi kuin luulet! 

HUOM! Andersin puheenvuoro on englanniksi - saatavilla tulkkaus suomeksi!

Kuinka saat itsestäsi irti kaiken mahdollisen parhaalla ja nautinnollisella tavalla 

Muistatko edellisen kerran, kun olit todella innoissasi jostain? Muistatko miten vaivattomalta toimiminen tuntui silloin? Tiesitkö, että tuo voima on olemassa sisälläsi odottamassa vapauttamista!  

Anders antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä teorioiden taakse ja tutkia syvemmin sitä mikä todella ajaa sinua eteenpäin elämässäsi… Tämä ymmärrys antaa sinulle pohjan nostaa elämäsi uudelle tasolle ja viedä oppimasi sinne missä tuloksilla todella on merkitystä: omaan elämääsi.

Valmistaudu elämää mullistavaan hetkeen!

Aika, jonka vietät seminaarissa Andersin kanssa, tulee olemaan elämäsi mullistava. Se, mitä Andersilla on jaettavanaan, tulee auttamaan sinua haluatpa sitten juosta kovempaa, olla parempi vanhempi tai tuottavampi myyntiedustaja. Andersin oppien avulla ymmärrät mitä sinun tulee tehdä saadaksesi kaiken mahdollisen potentiaalin itsestäsi irti silloin kun tarvitset sitä eniten.  


"Joskus kun lähdet kokouksesta, tajuat välittömästi mitä sinun olisi pitänyt sanoa tai tehdä. Mikään ei kuitenkaan ole muuttunut siinä välissä, kun olit kokouksessa ja kun kävelit ulos ovesta kaikkien vastausten kanssa. 

Miten arvokasta sinulle olisi, että tämän kaltaisissa tilanteissa keksisit ideat välittömästi siinä hetkessä etkä vasta jälkikäteen?  

Passion for Success 2018 -seminaarissa tulen jakamaan sinulle 20 vuoden aikana oppimani asiat siitä, miten maailman parhaat saavat itsestään parhaan mahdollisen irti silloin kuin he tarvitsevat sitä eniten - ja miten sinäkin voit tehdä niin."


Andersin puheenvuoron aikana saat:  

 • Uusia oivalluksia, jotka muuttavat ajattelutapaasi ja maailmankuvaasi
 • Paremman ymmärryksen ihmisistä ja siitä, miten toimimme
 • Konkreettisia vinkkejä oman arkesi parantamiseksi
 • Ymmärryksen, jonka avulla saat itsestäsi parhaan mahdollisen potentiaalin irti juuri silloin, kun tarvitset sitä eniten


Andersin puheenvuoron jälkeen huomaat, että se mikä tuntui mahdottomalta, on yhtäkkiä helppoa... 


HARRI GUSTAFSBERG: Nauti haasteista ja palaudu paremmin!

Haluatpa selviytyä paremmin työelämässä, harrastuksissa, kotona tai ihmissuhteissa, tämän päivän maailma vaatii sinulta tiettyä henkisen suorituskyvyn tasoa. 

Harri Gustafsberg pysäyttää sinut miettimään henkistä suorituskykyäsi. Henkinen suorituskyky on jotain, mitä ei voi saavuttaa muutaman tunnin luennolla tai yhden seminaaripäivän aikana. 

Jos et tällä hetkellä jaksa niin hyvin kuin haluaisit, tarvitset ensiksi tietoa siitä mitä voit tilanteessasi tehdä. Toiseksi tarvitset sykäyksen, joka vie tiedon käytäntöön. Tämän luennon tarkoitus on antaa kumpaakin.  

Jos henkinen hyvinvointisi ja suorituskykysi on tällä hetkellä hyvällä tasolla, tämä on tärkeintä aikaa tehdä pieniä asioita, joilla ylläpidät suorituskykysi ja joilla varmistat jaksamisen silloin, kun kohtaat haasteita ja stressaavia tilanteita elämässäsi.  

Harri tarjoaa sinulle menetelmiä ja vipuja, joiden avulla voit lähteä rakentamaan jatkossa parempaa henkistä suorituskykyä. Lähtiessäsi sinulla on henkilökohtainen harjoitussuunnitelma oman henkisen suorituskyvyn parantamiseksi.  

Harrin puheenvuoron aikana...

 • Opit mitä voit tehdä, jotta jaksat henkisesti paremmin tai jotta saat ylläpidettyä henkistä suorituskykyäsi
 • Saat sykäyksen viedä oppimasi konkreettiset asiat käytäntöön
 • Teet itsellesi henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman henkisen suorituskykysi parantamiseksi


Riippumatta tilanteestasi, tämä valmennusluento on yksi tärkeimmistä asioista henkiselle suorituskyvyllesi!


MIKKO SJÖGREN: Taloudellisen menestymisen kulmakivet

Vähennä stressiä laittamalla talousasiasi kuntoon!

Raha ei ole elämän tärkein asia, mutta ilman rahaa ei tule toimeen. Jos talousasiat eivät ole kunnossa, raha aiheuttaa usein turhaa kitkaa ja vaikuttaa oman hyvinvointimme lisäksi aina ihmissuhteisiin asti - siksi oma talous on laitettava kuntoon.


Mikon puheenvuoron aikana:

 • Tunnistat oman taloutesi sokeat pisteet ja tiedät, mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiosi
 • Opit millä saat nostettua oman taloutesi seuraavalle tasolle
 • Saat konkreettisia työkaluja oman talouden pyörittämiseen niin, että stressikertoimesi pienenee
 • Opit miksi raha täytyy laittaa tekemään töitä puolestasi
 • Ja keksit, mistä löydät eurot sijoitettavaksi!  


Opit nämä ja paljon muuta Mikon tajunnanräjäyttävän puheenvuoron aikana - Luvassa on ennennäkemätöntä materiaalia, jota et todellakaan halua jättää väliin!ILKKA KOPPELOMÄKI: Motivaatiolla muutokseen 


Löydä motivaatio muutokseen ja aloita tekemään haluamiasi asioita!

Mitä tekisit, jos sinulla olisi tarpeeksi motivaatio? Mitä kaikkea se mahdollistaisi?  

Jokaisella ihmisellä on motivaatiota. Silti yksi useimmin kysyttyjä kysymyksiä Ilkalle on: ”Miten saisin motivaation tähän yhteen asiaan? Kun vain löytäisin motivaation, sen jälkeen kaikki tapahtuisi helposti”.  

Motivaatio on perusta asioiden tekemiselle.  

Ilkan puheenvuoron aikana:  

 • Ymmärrät, missä vaiheessa olet elämässäsi ja miten se vaikuttaa motivaatioosi
 • Opit valitsemaan paremmin
 • Ymmärrät, mitkä ovat kaksi perusmotivaattoria
 • Ymmärrät mikä motivoi sinua parhaiten


Tämän puheenvuoron aikana Ilkka auttaa sinua ymmärtämään motivaation merkityksen elämässäsi ja kuinka se auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Kun osaat motivoida itseäsi oikein - ei ole mitään mitä et pystyisi tekemään!

VIP-SISÄLTÖ: SU 18.3. & LA 26.5.

PASSION FOR SUCCESS 2018 -SEMINAARIN VIP-OSUUS MUUTTAA PUHEET TEOIKSI  

Mikko Sjögren
Ilkka Koppelomäki

Seminaarin VIP-osiossa syvennymme ensimmäisen seminaaripäivän aiheisiin tarkemmin ja viemme asiat käytäntöön. 

Ensimmäisessä VIP-päivässä 17.3. mukana ovat kaikki seminaarimme puhujat. Toisessa VIP-päivässä 26.5. Ilkka Koppelomäki ja Mikko Sjögren varmistavat edistymisesi.  

VIP-OSIOSSA...

 • Jokainen puheenvuoro viedään käytäntöön harjoituksissa, jotka tehdään yksin, pareittain ja ryhmissä 
 • Osallistujien määrä on rajoitettu 
 • Luomme ryhmiä, joissa luot tuloksia yhdessä muiden kanssa 
 • Puhujien tehtävä on auttaa sinua viemään testatut ja toimivat mallit käytäntöön  
 • Puhujat ja valmentajat ovat sivuroolissa ja pääroolissa olet sinä 
 • Kahden VIP-päivän aikana luot selkeän toimintasuunnitelman ja harjoittelet toimenpiteitä muutoksen aikaansaamiseksi
 • Olet ”tilivelvollinen” ryhmäsi jäsenille ja varmistat ja hienosäädät etenemistä kahden kuukauden kuluttua  


MITÄ OSALLISTUJAT SANOIVAT EDELLISESTÄ PASSION FOR SUCCESS -SEMINAARISTA...  

Passion for Success -seminaari järjestettiin edellisen kerran maaliskuussa 2017. Puhujina olivat: Jack Canfield, Janet Bray Attwood, Mikko Sjögren sekä Ilkka Koppelomäki. Seminaarissa oli yli 650 osallistujaa hakemassa uusia oppeja omalle menestyksen polulleen.


"Kyllä tällainen seminaari olisi hyvä ihan kenelle tahansa, sillä pysähtyminen oman itsensä äärellä on todella tärkeää. Täällä on aikaa pysähtyä, lisäksi saa vielä hyviä vinkkejä kuinka se kannattaisi tehdä ja miten pääsee lähemmäs sitä omaa, itsensä näköistä elämää."


"Yksi elämäni siisteimmistä viikonlopuista! Nuorienkin kannattaisi ehdottomasti osallistua." 


"Äärimmäisen hyvin toimiva kokonaisuus, erilaisia puhujia ja hyvää mielen virkistämistä!"

"Viikonlopussa oli aivan mieletön energia! Aivan mieletön fiilis! Itkua, naurua, tunteita ja mielettömiä tyyppejä. Puhujat olivat kaikki huippuja ja sopivan erilaisia. Kiitos! Ja ehdoton suositus!"  

"Mieletön kokemus, tunteita laidasta laitaan, isoja oivalluksia, innostusta ja inspiraatiota! Joka euron arvoinen tapahtuma!""Jos Passion for Success-seminaariin lähdet tietyn odotuksin, ole valmis siihen, että ne YLITTYVÄT heittämällä. Järjestelyt ovat mutkattomia, puhujat LOISTAVIA ja inspiroivia, aidosti lämpimiä ihmisiä jotka välittävät siitä miten jatkat tämänkin jälkeen. 

Sain vahvuutta unelmieni tavoitteluun, konkreettisia keinoja ja tunne-elämyskään ei jättänyt kylmäksi. Kiitos Kiitos Kiitos huipusta viikonlopusta" <3

- Hannele"Uskalla innostua tapahtumat ovat arjen pölyn putsausta mielestä. Kirkastavat ajatuksia, saavat hymyn kasvoille ja näyttävät että unelmat ovat tavoiteltavissa. Ja mitä parasta, täällä tapaa muita positiivisia ihmisiä joilla on unelmia ja tekevät jotain elämällään.

Passion for success-seminaari oli kuin keväinen ikkunanpesu mielelle. Tarpeellinen ja kaiken lisäksi hauska." 

- Annika"Aivan huipputapahtuma! Ilkka ja Mikko ovat superinnostavia ja saavat ihmisiä muuttamaan toimintaansa positiiviseen suuntaan, iso kiitos molemmille!" 

- Satu


"Ainutlaatuinen paikka Suomessa kasvaa ihmisenä ja kehittää ajatusmaailmaa hienojen ihmisten ympäröimänä. Jos haluat saavuttaa tavoitteesi, aloita matka laadukkaasta valmennuksesta!" 

-Petri


AIKATAULU

Meille on tärkeää järjestää sinulle mahdollimman hyvä seminaarikokemus. Sitäkin tärkeämpää meille on se, että tästä viikonlopusta on konkreettista hyötyä elämääsi. 

Tarkan aikataulun sijaan haluamme varmistaa, että tämä on sinun elämällesi merkittävä viikonloppu. Aikataulu on intensiivinen, joten suosittelemme, että et ota muuta ohjelmaa tähän viikonloppuun, jos se vain on mahdollista.

Pääseminaaripäivä on kaikille avoin, VIP-päivät ovat VIP-lipun ostaneille tarkoitettuja jatkopäiviä.


Lauantai 17.3.2018:

8.30 Rekisteröinti

10.00 - 20.00: Pääseminaaripäivä~ VIP ~ 

VIP: Sunnuntai 18.3.2018:

10.00 - 18.00: VIP-Päivä

Mukana kaikki seminaarin puhujat


VIP: Lauantai 26.5.2018:

10.00 - 18.00: VIP-Seurantapäivä

Ilkka Koppelomäki ja Mikko Sjögren varmistavat, että olet siirtynyt tavoitteissasi eteenpäin.PAIKKA

LAUANTAI 

17.3.2018  

KULTTUURITALO Sturenkatu 4, Helsinki 

VIP: 

SUNNUNTAI 18.3. & LAUANTAI 26.5.2018 

RADISSON BLU ROYAL Runeberginkatu 2, Helsinki 

LIPUT - ei saatavilla

SILVER-LIPPU

249 €

 • Sisäänpääsy seminaariin
 • Lämmin ruoka
 • Materiaalit 
 • Istumapaikka Silver-alueelta
 • Ennakkowebinaari ennen seminaaria


GOLD-LIPPU

347 €

 • Sisäänpääsy seminaariin
 • Lämmin ruoka
 • Materiaalit
 • Istumapaikka permannolta (VIP-alueen jälkeen)
 • Ennakkowebinaari ennen seminaaria

 

VIP-LIPPU

997 €

LOPPUUNMYYTY!

 • Sisäänpääsy seminaariin
 • VIP-lounas lauantaina 
 • Materiaalit
 • VIP-paikat seminaarisalin ensimmäisiltä riveiltä
 • Kaksi VIP-seminaaripäivää (su 18.3. ja la 26.5.)
 • Kaksi ennakkowebinaaria ennen seminaaria

LOPPUUNMYYTY!

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Mikä on Passion for Success 2018 -seminaari ja kenelle se on tarkoitettu?

Passion for Success 2018 -seminaari on itsensä kehittämisen seminaari, joka on halukkaille kaksiosainen: - Kaikille avoin seminaari järjestetään lauantaina 17.3.2018, - VIP-lipulla saat lisäksi kaksi ekstra-valmennuspäivää: 18.3. ja 26.5.2018!

Seminaari on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat muutosta elämäänsä, tarvitsevat inspiraatiota tai lisää itsevarmuutta ja rohkeutta, ovat kiinnostuneita itsensäkehittämisestä tai oman talouden parantamisesta ja taloudellisesta vapaudesta. 

Voit olla ammatinharjoittaja, yrittäjä, työntekijä, opiskelija, työtön tai pitkällä vapaalla. Asemastasi riippumatta tämä seminaari tulee tarjoamaan konkreettista hyötyä. 

Mitä seminaarin VIP-osuus pitää sisällään ja kenelle se on tarkoitettu?

Passion for Success 2018 -seminaari on erityinen siksi, että se on halukkaille kaksiosainen. Seminaarin ensimmäinen päivä on kaikille avoin, sen lisäksi järjestämme seminaarissa kaksi lisäpäivää heille, jotka haluavat varmistaa onnistumisensa jatkossakin. Seminaarin kaksi VIP-päivää ovat sinua varten, jotta saat sytytettyä aidon liekin muutokselle. 

Seminaarin ensimmäisessä VIP-päivässä (su 18.3.) ovat mukana kaikki seminaarin puhujat. Päivän aikana syvennytään puhujien aiheisiin ja viedään opittua käytäntöön. Toisessa VIP-päivässä (26.5.) Ilkka Koppelomäki ja Mikko Sjögren varmistavat, että olet siirtynyt tavoitteissasi eteenpäin.  

VIP-tilaisuuden lippumäärä on rajoitettu. Olemme laskeneet, että kun osallistujamäärä on rajoitettu tarpeeksi pieneksi, pystymme varmistamaan, että mahdollisimman moni osallistuja hyötyy seminaarista mahdollisimman paljon. Erikoisuus tässä VIP-osuudessa on myös se, että seminaari tulee jatkumaan kahden kuukauden päästä seurantapäivällä, joka auttaa varmistamaan tulokset.  

Voinko ostaa useamman tarjoushintaisen lipun?

KYLLÄ! Voit ostaa niin monta lippua tarjoushinnalla kuin haluat itsellesi ja ystävillesi.

Saanko seminaari lipun kotiin?

Toimitamme seminaarilipun eli vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen yhteydessä. Suosittelemme tarkistamaan myös roskapostikansion, jos vahvistusta ei näy. Emme lähetä erillistä lippua. Saat lunastettua lippusi seminaarin rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella

Pystynkö maksamaan lipun laskulla tai osissa?

KYLLÄ! Sekä Collector, että Klarna tarjoavat laskutusvaihtoehdon verkkokaupassamme (Collector lisää laskutusmaksun 2,95€, ja Klarna 2,50€). Jos haluat maksaa osissa, valitse maksutavaksi joko Collector (kassalla ensimmäisenä nappi, jossa lukee LASKU/OSAMAKSU) tai alempaa napista Klarna-tilin osamaksu. Molemmilla palveluntarjoajilla on omat sopimusehtonsa, jotka voi lukea linkistä ennen hyväksymistä. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen tiimi@uskallainnostua.fi, ja lähettää meille laskutustietosi. Tällöin kuitenkin koko laskun viimeinen eräpäivä tulee olla ennen seminaaria.

Voinko valita paikkani etukäteen?

Seminaarissa ei ole numeroituja paikkoja, eikä paikkoja voi varata etukäteen. VIP-lipun ostaneille on varattu seminaarisalin eturivi ja GOLD-lipun ostaneille VIP-rivien jälkeiset paikat permannolta.

Onko seminaarisaliin esteetön kulku? 

Kulttuuritalo toivottaa lämpimästi kaikki asiakkaat tervetulleiksi nauttimaan seminaaristamme. Tiloja ja palveluja on kehitetty niin, että palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten saavutettavissa. Pyydämme ystävällisesti, että esim. pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuvat asiakkaat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ennen seminaarin alkua. Näin henkilökunta ehtii tarvittaessa auttamaan paikan löytämisessä ja siirtymisissä.  

Aalto-sali Aalto-salin sisäänkäynnin yhteydessä oikealla puolella on automaattiovi liikuntaesteisiä varten. Ovi avautuu painikkeesta. Esteetön WC sijaitsee Aalto-aulassa lippukassan ja naulakon välittömässä läheisyydessä. Hissi Aalto-saliin sijaitsee lippukassan vieressä. Henkilökunta saattaa asiakkaat saliin hissillä ja auttaa paikan löytämisessä.  

Pyörätuolipaikat Aalto-salissa Aalto-salissa on kolme pyörätuoleille varattua paikkaa. Paikat sijaitset inva-hissin lähellä permannolla.  

Pysäköinti Kulttuuritalon vieressä olevalla parkkipaikalla on yksi liikuntaesteisille varattu pysäköintipaikka. Paikka on merkitty invaliditunnuksin. Talon edessä on muusta liikenteestä erotettu pysähtymiskaista, jossa esim. invataksit voivat pysähtyä.

Lippuun kuuluu lounas, mitä se pitää sisällään?

Jokaiseen lippukategoriaan kuuluu lämmin ruoka. Silver- ja Gold-lippuihin kuuluu ravitseva ja terveellinen ateriarasia (Veg), 0,5l lähdevesi sekä kahvi. Ateria on maidoton ja gluteiiniton. VIP-lippuun kuuluu lounas lauantaina. VIP-lounas sisältää: lämmin liha-/kasvislounas ravintolassa, kahvi/tee sekä jälkiruoka.  

Missä rekisteröinti tapahtuu? 

Rekisteröinti tapahtuu ennen seminaaria seminaaripaikalla. Saat lunastettua lippusi seminaarin rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella. Rekisteröinti aukeaa klo 8.30. Suosittelemme tulemaan ajoissa paikalle.

Entä jos en pääsekään seminaariin? 

On tietysti harmillista, jos et pääsekään mukaan. Lipuillamme on 14 päivän palautusoikeus. Sen jälkeen lippuja ei voi peruuttaa ja niistä ei saa rahoja takaisin. Näin varmistamme tapahtumiemme toteutumisen. Voit kuitenkin antaa tai myydä lippusi eteenpäin, niin sijoituksesi ei mene hukkaan. Ilmoita uudesta lipun haltijasta meille osoitteeseen tiimi@uskallainnostua.fi. Kerro mistä tapahtumasta on kyse ja kuka tulee lipullasi (nimi, puhelin, sähköposti).

Miten tapahtumaan pukeudutaan? 

Tähän seminaariin ei ole erityistä pukeutumiskoodia. Suosittelemme pukeutumaan itsellesi mukaviin vaatteisiin. Huomioi myös, että isot tilat ovat usein voimakkaasti ilmastoituja. Siksi on hyvä olla jokin vaate, jonka voit tarvittaessa ottaa pois tai laittaa takaisin päälle.  

Mitä majoitusvaihtoehtoja suosittelette?

Suosittelemme majoituksena Radisson Blu Royal Hotellia, joka sijaitsee Kampissa. Passion for Success -osallistujana sinulla on mahdollisuus varata itsellesi hotellihuone edullisempaan hintaan Radisson Blu Royal hotellista, jonne olemme tehneet kiintiövarauksen teitä varten. Huone tulee varata 2.3.2018 klo 20.00 mennessä, jotta voi hyödyntää tarjouksen. Lisätietoja varaamisesta saat kysymällä asiakaspalvelustamme tiimi(a)uskallainnostua.fi. 

Mitä, jos en pidäkään seminaarista? 

Seminaarilipuissamme on tyytyväisyystakuu. Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että olet täysin tyytymätön valmennukseen, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. Lue tarkemmin lippuehtomme.

Mitä jos en löydä vastausta kysymykseeni näiltä sivuilta? 

Jos sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, voit aina lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen tiimi(a)uskallainnostua.fi, niin autamme sinua! 

Tutustu myös tapahtuman viralliseen infosivuun täältä ››

  

TÄMÄN SEMINAARIN TOTEUTTAVAT:  

YHTEISTYÖSSÄ: